Devran Ayyyy Allah bağışlasın inşallah sağlıklı ömür nasip etsin bizde 29 olduk çok heycanlıyız bugün baddanyelerini çarşaflarını yıkamıştım dün bugün ütüledim her yer mis koktu beşiğinin kileri serdim Allahım bu ne heycan bugün çok kıpır kıpır 😂
Gmzcngi Sulesultan ben daha zaman olduğu için onlara fırsat olmadı kuzum işten yeni ayrılmıştım daha sadece cok merdiven inip çıktım o kadar🙄
Gmzcngi Melisuz valla korkumdan sormadım doktora kuzum ya ama kim görse hemşireler falan minicik dikişin war cabuk iyileşir dedi🤭☺️
Ahseme Gmzcngi Allah bağışlasın çok güzel, ama 11 saat sancı çekmek çok zor Bir durum Allahım sabır vermiş size,,, 🐣🚼💓
Gmzcngi Ahseme sorma walla kuzum ya cok zordu o an unutmuycam bu anları dedim ama unutuluyo bebişi görünce sabrını verdi Allah🤲♥️
Gmzcngi Bebektsk özel hastanede yaptım canım akşamki ebe cok gıcıktı ama sabah benimle ilgilenen doğuma giren ebedende Allah razı olsun🤲❣️ Cok iyidi
Memmedova Gmzcngi nişanindami gelmiş suyunla beraber?tebrik ederim bu arada Allah hayırla saglikla buyutmeyi nasip etsin
Azrazerin Gmzcngi bende kuZeyimi bekliyorum😍30 hafta olduk heyecanlandım bak şimdi 😄maşallah size nice güzel uzun ömrğ olsun🙏🏻🤗