Gunduzanne Dlrdilara doktorlar bizi ve bebeği bence tehlikeye atmaz 38 artılar da gayet yeterli bence 🥰❤️
TKumsall Gunduzanne evet gerçekten çok korkuyordum ama geçmişti şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine aynı korkuyu yaşıyorum acaba erken mi doğacak bekleyecek mi diye inşallah 🙏🏼 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Gunduzanne TKumsall insanın kalbi hep pır pır… doğana kadar. İlk valla bikaç haftam kaldı bakalım nasıl geçicek
Mineeee14 Gunduzanne 37+0 2390 doğmuştu nefesi hızlı alıp veriyor diye küveze alınmıştı 4 gün sonra enfeksiyon çıktı kanında 3 gün de öyle yatmıştı
Kader-e Gunduzanne canım geçen gün bir doktorun videosunu izledim. Sezeryan için 39. Haftayı beklemek daha iyi diyordu. Yapılan araştırmalara göre en iyisi oymuş
Gunduzanne Kader-e tabi bencede en iyisi o çünkü 1 günün bile ciğer vs için çok faydası var ama benim gebelik şekerim var ve bebek büyüdükçe şekerimde risk oluşturuyor oyüzden bu başlıkla annelere bi soruyum dedim
gezentianne Gunduzanne Şekerin varsa o durum başkaa doktor söyler. Benm 2. sezaryen 39′da alırız dedi
Yuuki Gunduzanne 39 da doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı sorun yasadik evet ileri haftalar daha güvenilirdir ama bu kesin değildir.
Bebemiz Gunduzanne 37+3 te sezaryen oldum hem riskli gebelikti hem de şekerim vardı küvezde kalmadı . Zaten 37.haftada doğan bebekler için erken doğum demiyorlar
Gunduzanne EnesBusraGoktug ayyy heyecandan uyuyabilcen mi🥰 benimde önümüzdeki haftaya vericek sanırım gününü.
U-M_mom Gunduzanne canım benim ilk bebeğim 38+1 de doğdu ama şimdi doktorum 36 da alırım diyor çünkü gebelik şekerim oluyor o yüzden 36 dan sonra riske atmam dedi diyabette 36 dan sonra ani bebek ölümleri çok fazla dedi
Ozlemm_1992 Benimde gebelik şekerim var yarın doktora gideceğim gün verecek yarın itibariyle tam 37 haftalık oluyorum