Edizhr Gunduzanne yok Allah’ın izniyle birşey olmaz sağlıcakla kavuş insalalh canım şeker hastası mısın
Namesiz6 Gunduzanne Canım benimde gebelik şekerim var.Doktor 37-38 gibi alırız demişti.Tabiki ne kadar uzun dursa o kadar iyi ama doktorun senin ve bebişin için en doğru zamana yönlendirecektir.
Gunduzanne Namesiz6 haklısın kuşum… annelik daha karındayken başlıyo valla herşeyi insan onun sağlığı için düşünüyor
Asilzedemom Gunduzanne 37 den sonra +1 olsada 38 haftalık gibi yorumluyor lar 37 de alınsa kuveze girmez canim
Asilzedemom Gunduzanne insalalh canım benim benim oğlum 33 haftalık doğdu 12 saat küvezde kaldı sadece 3500 du kilosu ondan kurtadi ignede olmadı mesela ciğer geliştirici
ikibaloglanannesi Gunduzanne Oğluma 23 ay önce 37+0 da sezeryan oldum kuveze alinmadi. 2 kilo üstü bebekler kuveze alınmıyor solunum sıkıntısı yoksa. Bazen 40′da doğan bile alınıyor. Genel de 38′de alınıyor sezeryanda.
TKumsall Gunduzanne 36+3te doğdu oğlum ama 34te ciğer iğnesi yapilmisti bizde küveze girme olmadı açılma ilerlemeyince sezeryan karar verildi o şekilde
Gunduzanne TKumsall adınıza çok sevindim minicik bi haftada doğmasına rağmen maşallah çok çok sevindim 🥰 rabbim kimseleri zor duruma düşürmesin
aslaninannesi7 Gunduzanne bize tam 38. Hafta için randevu verdi doktorum. Bebeğim iri olduğu ve gelişimi tamamlandığı için beklemenin bir anlamı yok dedi.
Nilayy95 Gunduzanne 37+2 de aldırmıştım oğlumu. Diyabetim var. Kilosu 4.250 ydi çok şükür sıkıntı olmadı. Kilosu yerindeyse alıyorlar. En iyi doktorunuz bilir tabiki
Dlrdilara Gunduzanne bana 38+3e gün verdi doktorum ama acaba biraz daha durur mu beklesem mi diye düşünmeden edemiyorum 🥹 rahim ağzım kısalmış biraz ona rağmen dayandığı yere kadar dursa mantığındayım
Gunduzanne Dlrdilara doktorlar bizi ve bebeği bence tehlikeye atmaz 38 artılar da gayet yeterli bence 🥰❤️
TKumsall Gunduzanne evet gerçekten çok korkuyordum ama geçmişti şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine aynı korkuyu yaşıyorum acaba erken mi doğacak bekleyecek mi diye inşallah 🙏🏼 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah