AnayimBenAna_ Miraaaaam21 ben çok severim. Güvendiğiniz bir yerden alıp güzelce pişirirsen yiyebilirsin dedi bana doktorum
Musilk-1 Miraaaaam21 ev yapımı yiyebilirsin bence canım sen yapmadiysan bir kilo kıyma al kendin yap tarifleri var hep birşey olmaz temiz içerik olmuş oluyor sonuçta o zaman
Adaklc6 Bende yedim ilk gebeligim 7 haftalığım senden duydum simdi salam sosis markete satılan sucuklar hariç hep yeriz bende yedim ki nolcak zaten piyasa belli en Fazla ne kadar yiyebilirsin ki kahvaltıdan kahvaltıya yada canın isterse ☺️
akidesekeri yuzirneym ilk trimester döneminde sakıncalı olduğu söyleniyor, ikinci trimester döneminde abartmadan yiyebilirsiniz.
aslaninannesi7 Miraaaaam21 valla ben kendi yaptırdığımız sucuktan iyice pişirip hep tükettim hamileliğin başından beri. Ama normalde de marketten alınanı yemem. Yüksek ihtimalle o kastediliyor. Çünkü içinde ne konulduğu belli değil. Ne ararsan var içinde haberlerde görüyoruz.
PlutonMerkez Miraaaaam21 Dışarıda yemiyorum.Ama evde iyi pişirerek canım çekerse tüketiyorum.Önemli olan iyi pişmesi
Ark Miraaaaam21 önerilmeme nedeni hazır tüketim yapma diye pastirma suçuk bildiğin temizse yenir ben yedim hatta doktorla uzun uzun tartiştim aile kasabimiz bildigimiz yer dedim olur ama yenir desek gidip işlenmiş alil yiyecekler diye yasak diyoruz dedi