babyiscoming_ Aylaa123 ay bide kızlar nazlı derler oğlanlara ne oluyorsa 😄😄 babasına diyorum yüz görümlülüğü istiyor 😂
Aslaninannesi_ babyiscoming_ kız gerçekten haklıymışsın ama sanki sola dönük gibi aşağıdaki ayağı gibi
babyiscoming_ Nehir3434 gittiğiniz hastanenin doktor muayene ücretine göre değişir. Benim doktorumun muayene ücreti 2.150₺
Hasret72 Ben medipol e gidiyorum doktora sorsam renkli açabilirmisiniz yüzünü görelim açar mı? Yeni hastane ve aletleri baya iyi vardır renkli eminim. Ben demesem açmaz herhalde benim demem mi gerekiyor
babyiscoming_ Hasret72 evet açar benim yengemde medipolde doğum yaptı her kontrolde renkli veriyordu ona siz özellikle isteyin bakalım
Aslaninannesi_ Hasret72 bende medipole gidiyorum önce siyah beyaz ölçüm yapar sonra renkli açar büyük televizyondan izletir sonrada 2 3 resim verir doktorum
babyiscoming_ Aslaninannesi_ bu kadar gösterdi sonra doktor muayene sonunda tekrar bakalım gösterecek mi dedi kaçtı kaçış o kaçış dönmüş bizimki😄
Hasret72 Aslaninannesi_ bana hiç vermedi ya hiç te demedi. Bahçelievler medipol benim Şuan üzüldüm niye hiç göstermedi açmadı diye ya. Gideceğim vakit 34 haftalık falan olacam gözükür mü yüzü
Rosemihra Rosemihra görünüyor mu bilmiyorum canım böyle sinirlenmişti yeni uykuya geçmişti tam ultrasona gircem uyuyor . Doktoru beklerken kıpır kıpır 😁
Merve-metin babyiscoming_ hahaha benimde en son 26 haftalık fotoğrafı var o kadar başka da yok göstermiyor yüzünü doktor diyor bizi sevmiyor bu bebiş 😂😂😂