babyiscoming_ Kızlar bu haftalara dair renkli ultrasonunuz varsa atar mısınızz merak ediyorum Benim oğlum çok nazlı göstermiyor kendini😂
Rosemihra babyiscoming_ benim bebeğim kafasını dönünce göstermeye başladı yani şu an baş aşağı,ondan öncesi hiç göstermedi 39 Haftaya kadar . Kaşlarını çatmış uyuyordu dün 😁
Merve-metin babyiscoming_ 26.haftadan beri yüzünü asla göstermiyor 🥺 doktor artık bu haftadan sonra göstermez doğum kanalında ve yeri iyice daraldı dedi bugün yine göremedik artık doğunca görecez yüzünü bol bol 😂😂
babyiscoming_ Alpmom__ ay bende öyle diyorum son saklanmaların doğunca nasıl saklıcaksın bakalım kendini 😂😂😂
babyiscoming_ Rosemihra 28den beri baş aşağı ama yine bir şekil gizliyor kendini elleriyle kapatıyor yüzünü sırtını dönüyor😂😂
Aslaninannesi_ Eşim bir şey söyledi o an güldüm ve ultrasona baktığımızda benim oğlan da gülüyordu 😢🥰🥰
User658383839 Aslaninannesi_ maşallah 🥰😍 özel mi gittiğiniz hastane? ben devlete gidiyorum da doktorumdan rica etsem böyle ultrason fotoğrafı verir mi acaba 😅
Rosemihra babyiscoming_ aynı benimde öyle oldu hep ya elini yüzüne koyar ya ayaklarını getirir ya kordon gelir 😁 şansa biraz bu hafta gördüm ilk defa o da sinirlenmişti hahaha
Aslaninannesi_ User658383839 teşekkürler canım 💙evet özele gidiyorum kuzum cihazı iyiyse verir bazı hastanelerin cihazları yeni oluyormuş
babyiscoming_ Rosemihra eşim bir tane ekrandan çekmiş ama hiç bir uzvu belli olmuyor oyun hamuru gibi duruyor yavrum🤣🤣🤣
Nehir3434 Kızlar renkli ultrason devlette yapılıyormu yada özelde fiyat ne kadar lütfen beni bilgilendirin detaylı ultrason gibi biseymi biomiyorum bende bebeğimi görmek istiyorum
babyiscoming_ Nehir3434 detaylı ultrason farklı canım o 20-24 haftalar arasında yapılıyor. Bu rutin muayenede doktor renkli açıyor özelde yapıyorlar devleti bilmiyorum☺️
Aslaninannesi_ babyiscoming_ sağol canım benim seninki süpriz yapacak annesine doğunca görmeni istiyor demek ki 💙
babyiscoming_ Merve-metin valla benimkide öyle detaylı ultrasonda gördük bir yandan o da tam değil 20.haftada 😂 sonra asla göstermedi. 32 de eşim ekrandan çekmiş ama net değil oyun hamuru gibi duruyor doktorda usg sevmiyor bebiş dedi 😂
babyiscoming_ Aslaninannesi_ öyle yapacak artık daha göstermez sanmıyorum neyi gizliyorsa ne kaldı şurada azcık fotodan severdik 🥹 doktorda ne anladıysa babasına benziyor dedi 😂 ne anladın yurdagülllll😂
Merve-metin babyiscoming_ hahaha benimde en son 26 haftalık fotoğrafı var o kadar başka da yok göstermiyor yüzünü doktor diyor bizi sevmiyor bu bebiş 😂😂😂
babyiscoming_ Aylaa123 ay bide kızlar nazlı derler oğlanlara ne oluyorsa 😄😄 babasına diyorum yüz görümlülüğü istiyor 😂