Ayaz_Aybars_mom bana da acil serklajdan sonra verildi sürekli yatıyorum pıhtı atmasın diye 1 aydır kullanıyorum. İlk verildiginde bende korktum nasıl olacak diye eşim yanımda değil olsa o vurur, ee görümcem kayınvalidemler de biz vuramayiz dediler iş başa düştü 🤦🏻♀️😅 sağlık ocağına gidilmez her gün her gün, eczacı da zaten ne zamana kadar birilerine vurduracaksin kendin vurmaya alış dedi. Göbekten koldan veya bacaktan vuruluyor. Göbeği denedim gergin olduğu için vuramadim koldan vuruyorum. Birisi kolumu tutuyor iki parmağıyla kıstırıyor ben de iğneyi dik bir şekilde batırıp ilacı veriyorum direk hafif acısı oluyor yaparken o kadar sonrasında yanıyor biraz 🥲 hava alınmasına gerek yok zaten hazır iğne bu dedi eczacı, yapmadan önce sallayın iğneyi yeterli, dik vurun normal bır şekilde de verin ilacı dedi. 1 aydır vuruyorum 2 kere falan nokta şeklinde kan geldi iğneyi çekince o kadar. Morarma da 2 kere eşim vurdu canımı yaktı o zaman morardı o da sarı yeşil arası bir morarma olur ya o şekilde oldu. Korkmayın yapabilirsiniz incecik bir iğne zaten 😅