aybukee10 yani bence genel kontrolde her doktor ölçüyordur. Kolay bir şey çünkü direk fark eder doktorlar karından bakıldığında. benim doktorum bakıyordu hep bi 14-15. Haftalarda sınırda suyun demişti dikkat etmiştim. Şeker yüklemesinden sonra şeker çıkmayınca biraz kendimi durduramadım ve yedim sonraki kontrolde suyun fazla dedi. Yani bi yorum daha gördüm son günlerde çok hamurişi tatlı yediysen o bile o kontrolde suyun fazlalığını etkileyebilirmiş. Tabiki şu an çok korktuğum için günde sadece yarım meyve yiyorum.normalde sabah bir akşam bir hakkım vardı. 3 öğünle beraber de bir dilim çavdar tam buğday ekmeği. Aşırı sıkı bir diyet yapıyroum ama bana ciğer geliştirici iğne vuruldu ondan dolayı da diyetine çok dikkat et şeker dengesizliği yapabilir falan dedi yani dikkat etmek istiyorsanız her gün kahvaltıda poğaça börek yemeyin mesela arada bir olabilir sürekli makarna yemek de iyi değil. Tatlıyı da bıraktım tabiki bisküvi, bal çikolata falan hiç ağzıma sürmüyorum şu an. Ama sizin böyle bir durumunuz olmadığı için bu kadar katı olmasına gerek yok bence