Erdalmert Merve-metin en son kontrolde tansiyonun var riske atamam 37 1 dedigi zaman alırım demişdi dedigi güne göre 2 hafta kaldı ve pazartesi ne olacak ne bitecek bakacaz artık
Merve-metin Duygu420 20-24 haftalar arası yapılıyor bebeğin tüm organlarına detaylı olarak renkli bakılıyor orada netleşir
Gulcem Merve-metin Ben 30. Haftada sormuştum 39. Haftada alırım demişti ama net gün verilmedi. Şuan ben de 34. Haftadayım 36. Haftada kontrole gideceğim muhtemelen bana da verir. 10 şubat civarı olacak gibi görünüyor benimki de tabi beklerse☺️
Erdalmert Nehir3434 gecenlerde 16 ya çıktı çıktıgında başıma agrı vuruyo başımı kaldıramıyorum ben coraspin aspirin kullanıyorum 7.aydan sonra her hafta tansiyon takibi yaptırıyorum saglık ocagında
Nehir3434 Erdalmert cihazını aldım bende evde kendim takip yapıyorum 33 haftadayim artık haftada gidiyorum kontrole bana aspirin falan vermediler perinatoloji ye yönlendirdi
Erdalmert Nehir3434 bana devlet hastanesimde verilmedi özeldeki doktorum verdi devlet pek umursamadı canım tansiyon takibini bile özeldeki doktorum söyledi tuz şeker zeytin turşuyu bile yasakladı doktorum
Sevoss23 Merve-metin 34+3 haftalığız 3 gün önce kontrolüm vardı gün vermedi 2 hafta sonra geldiğinde vericem dedi. Ben 5 Şubat isticem kabul ederse doktorum 💞