Merve-metin Evrimnbe aynen öyle canım sağlığı yerindeyse kilosu da çok olmazsa normal doğum en güzeli ben zorunlu sezeryan oluyorum yoksa benim de ilk tercihim hep normalden yanaydı toparlanma süreci daha kolay oluyor sezeryanda öyle değil hemen ayaklanamıyorsun bile
babyiscoming_ Linatkgl sizinle aynıyız bende 33+1 im doktorum 39+3 te 24 şubatta almayı uygun gördü benimde 1 hafta önde gidiyor ama onu pek baz almadı. Anne karnında ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi gelişimini o kadar çok tamamlar dedi. Minik kuşum erken gelmeyi tercih etmezse kii umarım etmez 24 şubatta kavuşucaz 🥰
Linatkgl babyiscoming_ bende sizin gibi düşünüyorum anne karnında bşr gün olsa bile onun için daha iyi olur bende biraz daha sabır etmek istiyorum
Erdalmert Merve-metin burda hep görüyorum 32 33 de veya 34 haftalıkken de sezeryan günü alan var ben bi kontrole gittigimde 38 haftada sezeryana alırım demişdi 32 haftalıkken gittigimde 37 haftaya çekmişdi ama bana 3 hafta sonra geri gel dedi bana 32 haftalıkken felan sezeryan günü vermedi ben ilkinde seseryan oldugum için bunda da sezeryan olcam pazartesi kontrole gitcem inş o gün verir 35 haftalık olduk
Merve-metin Erdalmert verir verir ilk doğum sezeryansa beklemeyip gün veriyorlar benim sağlık sorunlarımdan dolayı 34.haftada verdi günü
Erdalmert Merve-metin bende de tansiyon sıkıntısı var ilk gebeligim de gebelik zehirlenmesi yaşadım 2 gündür de sancı girip girip çıkıyo inş gün verir pazartesi günü
rubeyyisarah Merve-metin yarın 36 hafta oluyorum ocak sonu şubat başı normal doğum bekliyorum bakalım.
2prens1prenses_ Merve-metin pazartesiye gün almaya gidicem bende insaAllah pazartesi 33+6 oluyirum acaba gün verirmi erkenmi der bilemiyorum
Duygu420 Kızlar anlamsız bir konudan gireceğim ama beni aydınlatırmısınız 12+6 da doktorum kız dedi kesin dün kontrole gittim 16+5 dedi ama erkek hayaları aşağa inmemiş yinede alışveriş felan yapmayın dedi acaba yanılmış olabilirmi sizce
Merve-metin Duygu420 bazı doktorların cihazları kötü olabiliyor canım en iyisi sen alışveriş yapacaksan bile unisex kıyafetlere bak en net detaylıda öğrenirsin cinsiyetini
Erdalmert Merve-metin en son kontrolde tansiyonun var riske atamam 37 1 dedigi zaman alırım demişdi dedigi güne göre 2 hafta kaldı ve pazartesi ne olacak ne bitecek bakacaz artık
Ervaidil Merve-metin 36+1 olduk dün gittim Nst güzel çıktı cuma günü yine gidicem ne zaman gelmek isterse kızım artık vajinama çok baskı yapıyor 🤦♀️