Hanne Hmyr_ygt Biz ayni zamanda arabaya takilanlardan aldık çok de memnunuz, arabada daha güvenli olduğuna inanıyorum. Evde de kullanıyorum mutfakta odada vs pusetin içine koyuyorum gözümün önünde oluyor bebitom ☺️ Ben tavsiye ederim 👍
2kizannesi- deniz2019 Gereksiz derken arkadaş zaten bez olan anakucağından almış onu zaten kucağında tutucak yada yanına koyup tutucak her türlü. O açıdan pusete gerek yok dedim
deniz2019 2kizannesi- ama kaza anında kucakta olması bir şeyi değiştirmez fırlar bebek Bi google a yazıp bakın bu sebeple ne kadar çok bebek arabadan fırlamış Tabi hepimizin bebeklerini korusun allah ama biz önlemimizi almş olalım
ValideSultan Hmyr_ygt her yere araba ile gittiğin için ve puset ayni zamanda araba koltuğu olduğu için almaya mecbursun yasal zorunluluk zaten trafikte cezası var
Kubraonglacar Zehra5507 bebeği pusette koymak hem anne hemde bebek konforu için çok ideal araba için söz ediyorum brn 3 ay full kullandım diyebilirim ama artık bebeğim sığmıyor araba koltuğu bakıcaz ufaktan 😂
Serays Kubraonglacar biz de 5 ay kullandık puset araba şu an 34 aylık hala oto koltuğu kullanıyoruz. Arabam var pusete gerel yok mantığı çok tehlikeli
Serays Hmyr_ygt hem puset hem bebek arabası tabiki de gerekli bebek arabada puset içirisinde kalıyor ve çocuk uyusa bile mekana pusetle rahatlıkla sokabiliyosun . Bebek arabada 6 aya kadar pusette sonrasında oto koltuğunda kalıyor kucakta mı kalacak