myangelson Melike1001 Allah Allah değişik geldi. Ben perinatoloji takipliyim riskli gebe olduğum halde bir geçen acile gidince bağlandı işte 30 haftaliktim öncesinde nst bağlanmadı. Hastaneye falan yatmistim 28. Haftamda o zaman da bakılmadı
Melike1001 myangelson valla bilmiyorum ki devlette ki doktorumla görüşemiyoruz bir buçuk aydır randevuları iptal oluyor sürekli nst ye sokacak olan kişi de özeldeki doktorum neden yapıyor bilmiyorum
zeynosileannis Melike1001 evet erken genelde en erken 32 de başlıyor ama doktordan doktora değişir bu durum korkmayın bişey olsa söylerdi
myangelson Merve-metin bende de yoktu hiç hatta evde normalde kasılma hissediyordum sancısız anlıyordum nst bağlıyken onu bile hissetmedim çok şaşırdım hatta sürekli 35-40 arası sancı olmasına hiç düşmedi bir de değişik geldi bana da
Hilalyrdkl Melike1001 bunun belli bir zamanı yok galiba doktora bağlı oluyor sanırım bende 31. Haftaya gitcem daha hiç birşey söylemiyor açıkçası . Bende çok merak ediyorum bunu
Melike1001 Hilalyrdkl bende çok merak diyordum hatta doğum vs hiç bişey demediler normal veya sezeryan diye ama ilk kez bu hafta dedi mesela sonra da nst ye bağlayacağım dedi
myangelson Melike1001 ozeldeki doktorunuz ile gorustugunuzde sorarsınız bir. Belki temkinli ilerliyordur direk o haftalarda baslatiyordur
Melike1001 Hilalyrdkl ay heyecan verici bişey olsa gerek burda okuduktan sonra çokta tedirgin olacağım bişey kalmadı ama çok heyecan verici bişey olsa gerek
Hilalyrdkl @“Melike1001”#p35316503tabi ki kalp atışını , hareketlerini duyacaksınız başınızın ucunda ki cihazdan . Keşke görüntü de olsaydı hatta güzel olurdu 🥰
Melike1001 Hilalyrdkl kesinlikle çok güzel olurdu ama o bile yeterli bence miniğim le iyice tanışacağız
Melike1001 myangelson olabilir yoksa üstüne basa basa iyi olduğunu söylüyor bundan önce Bi dış gebeliğim var p esnada tanıştık ve bu gebeliğim de ne kadar hassas olduğumuzu biliyor bişey olsa söylerdi bence
myangelson Melike1001 aynen söylerdi zaten doktorlar en ufak bir şüphe duyarsa söylüyor direk söylemesi gerekiyor bizlere