Melike1001 Dün kızımızı görmeye gittik 24+6 haftalıktık. Doktorum herşey normal dedi ama bir sonraki gelişinde nst ye bağlayacağım seni dedi o zaman da 28+6 olacağız erken değil mi?
Hasret3449 Melike1001 çok erken canım benim doktorum 35 haftada aldı nst ye yani riskli bi durumunuz yoksa almamalı bence o haftada❤️
Aslaninannesi_ Canım ne kadar erken o zaman iyi bazen sancı oluyor biz hissetmiyor olabiliyoruz bende 28 de girdim
Melike1001 Aslaninannesi_ o zaman normal mi çünkü ilk hamileliğim ve sürekli etrafımdan son zamanlarda giriliyor diye söylenince korktum açıkçası
Melike1001 Hasret3449 herşey normal erken doğum riskimde yok öyle dedi yani ama bende Bi telaşlandım işte
myangelson Melike1001 ilk hamileliğimde 26. Haftamda girdim kasılmalarım vardı. Bunda 30. Haftamda girdim acile gitmiştim tansiyondan dolayı nst bağlandım. Doktorunuz nasıl uygun gördüyse o şekilde yaparlar riskli gebeliginiz mi var? Ya da sancı kasılma gibi şikayetleriniz varsa belki
Melike1001 myangelson hiç Bi sıkıntımız yok öyle diyor yani kasılma vs de yok özeldeki doktorum işte gireceksin dedi bilemedim bende
myangelson Merve-metin ben senden önce girmişim 😂🤪 35-40 larda sancılarım çıktı geçen hissetmiyorum dedim sıkıntı yok o zaman dediler 🤷🏻♀️
Merve-metin myangelson kız benim bugün 80e çıktı bebek kasılınca hissediyor musun dedi hemşire hayır dedim tansiyonuma baktı 11/6 tamam dedi doktor da gayet iyi bi ara düzensizleşmiş dedi bebek kendi topladı kastı dedim ağrı oldu mu dedi hayır dedim tamam o zaman dedi
Merve-metin myangelson evet ağrı olursa direk sancıyı durdurmak için serum vs takıyorlarmış canım ben hiç ağrı vs hissetmedim çünkü
myangelson Melike1001 Allah Allah değişik geldi. Ben perinatoloji takipliyim riskli gebe olduğum halde bir geçen acile gidince bağlandı işte 30 haftaliktim öncesinde nst bağlanmadı. Hastaneye falan yatmistim 28. Haftamda o zaman da bakılmadı
myangelson Merve-metin bende de yoktu hiç hatta evde normalde kasılma hissediyordum sancısız anlıyordum nst bağlıyken onu bile hissetmedim çok şaşırdım hatta sürekli 35-40 arası sancı olmasına hiç düşmedi bir de değişik geldi bana da