Mavili1480 momtobe__ Her şey Allahtan geliyor canım kalbimi ferah tutarak ilk hamileliğimde de erken başladım cinsiyeti belli olunca şimdi ikinciye hamileyim belli olsun başlayacağım her şeye zam geldi fazla eksiğim yok ama yinede alacağım şeyler var bir anda her şeyi alabilme gibi bir imkanım da yok her ay bir şey alarak tamamlayacağım
momtobe__ Mavili1480 benim de bir anda alacak gucum yok iste o yuzden parca parca baslamak istiyorum Allahın izniyle
Edanursoylu Ben 28 hftalığım henüz başlamadım 34. Haftaya kadar bir riskiniz yoksa hepsi hazır olsa iyi olur. İlkinde 32. Haftada hastane çantam bile hazırdı bu kez biraz ağırdan aliyorum🙈
Elifimsib momtobe__ 12. Haftadan sonra bi iki parça kıyafet almıştım heves ettiğim için. 16. Haftamda da indirimlerden yararlanalım deyip bebek arabasını aldık. Haftaya detaylı ultrasonumuz var 22 haftalık olacağız ondan sonra yavaş yavaş başlayacağız alışverişlere artık
Nessee34 momtobe__ stres yaparsanız olumsuz dusunursenız olumsuzu ceker ve stres bebegınızı etkıler duanızı edin Allaha bırakın bazı seyler bızım elımızde degıl bunun tevekkulunu yapın sız dıkkat edın gerısı Rabbıme kalmıs
prensesimveannesi momtobe__ 25 haftalığım daha bir zıbın bile almadım 😅 önümüzdeki hafta başlayacağım alışverişe inşallah acele etme sende alınır alınmayacak bişey yok 😀
myangelson momtobe__ 8. Aya girdik daha yeni başlayacağım. İlk bebeğimi erken doğum ile kaybettim o yüzden 31-32 haftaları bekledim alışveriş için şuan da riskli gebeyim erken doğum riskim var
Minnakpopus myangelson bi kaç kere bu yorumunuza denk geldim ve tüm kalbimle acınızı iliklerime kadar hissettim. Aklıma geldikçe size dua ediyorum bu yavrunuzu vaktiyle hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alın inşallah.gelen yeni bebek hem bedeninize hem ruhunuza şifa olsun 🌸
myangelson Minnakpopus ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden Rabbim ayağınıza taş degdirmesin🤲🏻 amiiin 😍😍🌸🌸
Marsilyasabunu momtobe__ onlara ne senin bebeğin istediğinde al ben 5aylık aldım beşiği bebek arabasını ana kucağını vs ben alınması gerekeni alırım gerisi Allah’ın işi bebek hiçbirşeyi olmadan mı doğacak yani o daha kötü
Duygu420 Kızlar anlamsız bir konudan gireceğim ama beni aydınlatırmısınız 12+6 da doktorum kız dedi kesin dün kontrole gittim 16+5 dedi ama erkek hayaları aşağa inmemiş yinede alışveriş felan yapmayın dedi acaba yanılmış olabilirmi sizce
eceeelmn 5tabiki çok erken bı hafta ilk 12hafta hiç bir alışveriş yapmadım. 12den sonra ufak ufak basladik
2cocuk2kopek momtobe__ 27. Haftada yapmıştım ilk çocuğumda bunda da önden gerekli elektrikli ana kucağı vs alacağım 4 -5 aylık olunca