momtobe__ kızlar benim eşimin ablası 3 ölü doğum yapmış o yüzden içlerinde hep bi korku var bi zıbın bile almama izin vermiyorlar daha bebeği göremedim bile muhtemelen 5 haftalık. siz hangi ayda alısveris yaptınız?
Minnakpopus momtobe__ 5 hafta çok erken bi hafta zaten birşeyler almak için. Ben ilk gebeliğimde 18.Haftadan sonra ufak tefek indirimlere denk geldikçe ay ay almaya başlamıştım birden yüklenmemek adına. Bunda naparım bilmem daha cinsiyeti öğrenemedik
babyandmomy__ momtobe__ içine kötüyü getirme lütfen ben 16 haftalıkken başlamıştım annem bekle şimdi nolur nolmaz gibi şeyler söyleyince rüyalarıma girdi kötü şeyler gördüm ertesi gün bana bir daha böyle şeyler söylemeyin dedim Her gün duasını okuyorum aklıma kötü şeyler gelince hemen dua ediyorum nasibimizde varsa sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 Kötü şeyler tabiki duyuyoruz etrafta ama bundan etkilenip sürekli kötüyü düşünme aldıklarını da kimseye söyleme 🩷
momtobe__ Minnakpopus bu hafta bim katalogunda cok guzel seyler var tummy time kartlari falan almanin zarari olmaz herhalde
Nessee34 21+6 yım daha yenı yenı ufak almaya basladım. Hersey nasip Rabbım bılır öle dusunup gunlerınızı zehır etmeyın evet sızın ıcın henuz erken ama zamanı gelınce yavas yavas baslayın
Asi_07 momtobe__ bana kalsa biraz 1 ay daha bekliycektim ama eşim zor olur ağırlaşırsın dedi iyi ki o haftada yapmışım gerçekten 30 dan sonra zor oluyor detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş başlayın zaten eksikler hemen bitmiyor
Lidyaumay Onlardan neden izin bekliyorsun herkesin başına aynı durum gelmiyor Allah korusun neden kötü hissediyorlar sana sevincini yaşamana bak sende yeni hamilesin stresten uzak dur olumsuz düşüncelere kulaklarını tıkaki bebeğinde etkilenmesin
momtobe__ Lidyaumay bu olumsuz düsünce bende cok var genel olarak hep stresliyim ne yapacagimi bilmiyorum
Minnakpopus momtobe__ senin kendi kararın birşey diyemem ama ben olsam almazdım..henüz daha keseyi yeni gördün belkide bi bebek oluşsun bi ilk 3 ayı devir derim ben. İlk 3 ay çok önemli
Nessee34 momtobe__ stres yaparsanız olumsuz dusunursenız olumsuzu ceker ve stres bebegınızı etkıler duanızı edin Allaha bırakın bazı seyler bızım elımızde degıl bunun tevekkulunu yapın sız dıkkat edın gerısı Rabbıme kalmıs
Minnakpopus momtobe__ e o zaman bu acelen ne arkadaşım. Yapma bekle çok erken henüz birşeyler almak için heyecanını anlıyorum ancak alacağın bi kart bir zıbın değilmi heryerde var zamanı geldiğinde alırsın. Keseyide görürsün inşallah bidahaki kontrole