Ayglclskn Ngsngetnsgng Yunus balığı demek. İngilizce dolphin’den geliyor. Yurtdışında yaşadığımız için bu ismi de düşündük 😊
Anniskoo0634 Ayglclskn bi insan kızının adını neden balina koymak ister 🤭 bu arasa isimlerden hiç biri hoşuma gitmedi
Ayglclskn Bmoon En çok Güneş’i istiyoruz biz de ama burada Türkçe karakterle sorun yaşayabilir diye alternatif en az onun kadar içimize sinen bir isim de arıyoruz 🙁
Ayglclskn Anniskoo0634 Balina değil yunus. Size komik gelmiş olabilir ama yorum yapmadan önce düzgün okuyalım lütfen. Türkiye’de erkeklere konuyor da aynı şekilde düşünüyor musunuz merak ediyorum 😂 Ayrıca yunus çok güzel bir balıktır. Yurtdışında yaşadığımız için bu ismi gündeme aldık. İsimler hoşunuza gitmediyse oylamazsınız 😊
1tosbikannesi Ayglclskn İlk bebeğim kızdı adını Umay düşünmüştüm nasip olmadı kaybettim. Rabbim bir kız evladı nasip ederse eğer adını Güneş koymayı düşünüyorum ☀️ 🌸
Ayglclskn 1tosbikannesi Allah en doğru zamanda sağlıkla ve kolaylıkla bir kız çocuğu nasip etsin size de 🙏🏻 💐
Anniskoo0634 Ayglclskn anladım o isim ondan tuhafına gitti ama diğer isimler de klasik geldi daha hoş isimler var aslında tabiki siz bilirsiniz
Ayglclskn Anniskoo0634 Şu sıralar çok tercih edilen Mira, Mila, Lila, Nova tarzı isimleri sevmiyoruz. Daha çok doğadan ve anlamlı bir isim istedik. Yorumunuz için teşekkürler.