Gulayse0233 minigin_annesi ☝ katılıyorum. Sonuçlar farklı çıkabiliyor. Ben de özel ve devleté iki gün arayla gittim. 28. Haftam da Devlette 1.051dedi özel de 1.591. 2 gün de yarım Kilo almış olamaz bebiş. +500 -500 fark olabiliyormuş ölçümler tahminiymiş
minigin_annesi Gulayse0233 Aynen oyle yaaa bi kere 30haftada 1500gr oluyor ...cok fazla olcmus bide makinedede sikinti oluyo
sonernaysesi sevdasevda 27. haftamdayım 2 gün önce gittim doktora tam 1 kilo demişti canım doktorum bana normal dedi özellikle yediğim bisey de yok ama bnm hiç mide bulantm tiksinmem olmadi ilk başından beri yiyorum maşallah ve 13 kilo aldım şimdiye kadar
sevdasevda sonernaysesi benim ilk aylarda aşırı tiksinme mıde bulantısı vardı bu 5 ay sürdü doğru düzgün yiyip içemezdim işte 5 aylık oldum anca geçti düzeldi yemem içmem
minigin_annesi sevdasevda Tabiikide toparliycak ya kuzum canini sikma inan ki dogdugunda kucagina aldiginda tum bu olanlari unutucaksin saglikli olsunlarda gerisi bostur diyceksin🙏😍
Gulayse0233 minigin_annesi normalde ayda bir kontrolün özel de. 2 hafta önden gidiyor diyor doktorumuz boy ve Kilo da.
Gg123 sevdasevda korkmayın 7 aydan sonra başlıyor kilo alımı Zaten her bebek kilolu olacak diye bişey Yok saglıklı olması yeterli
canimacan sevdasevda canım bana da 25+2 de gittiğimde doktor 870 Gr demişti ama bakalım önümüzdeki kontrol ne diyecek , tahin pekmez yiyorum karıştırıp, bu ara muz ve kasara sardım iyi kilo aldın diye , inşallah sağlıklı bebislerimiz olur hepimizin