aspenkarmenn Meridaily benim iki kere oldu ikiside ilk aydan oldu sonra sağlıksız sonuçlandılar banada ilk ay olmaz dediler hep ama olabiliyor tabi 😊
hermione_granger Meridaily 8 ay korunduk ilk denemede oldu ben uygulamadan yumurtlamayı takip ettim sadece 30.yaşındayım
ikibebelianne-M Meridaily tek ilişkide oldu nasipse olur olmazsa 1-2 ay daha bekleyelim dedik eşimle ve üstelemedik. Allah nasip etti, isteyen herkese versi. allahim🙏🏼
gkceeclkk İlk kızımdan sonra 3 yil sonra deneyelim dedik ilk denemede hamile kaldim şuan 1 ayım kaldi inşallah 🍓
Cybermom Meridaily bizimde ilk denemede hamilelik oldu. Yumurtlama dönemini baz alıp denedik. 33 yaşında ilk hamileliğim. Genetik de olabilir annem daha ben bekarken demişti ilkinde kalırsın diye. Kendisi de öyle olmuş çünkü.
Ftmnnr Meridaily bana evlenemden önce çocuğun olmucak dediler böyle dedikleri için korunmadim .evlendikten 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Anniskoo0634 Ftmnnr bana da aynısını dediler pcoa olduğum için. Aynı bende ilk seferleri korunmadım hikayemiz aynıymıs 😂🥰
Cansu12344 Meridaily 2 sene korunduktan sonra ilk ay değilde ikinci ay oldu şaşırmıştım olmaz diye 🤪nasip çok şükür zorlanmadım
Cansu12344 Meridaily yaş değil bence olay yumurtalar vs sağlıklı olmak gibi şeyler önemli doğurganlık genetik biraz galiba ben 31 yaşındayım hemen hamile kaldım
Bebekonunannesi Meridaily 28 yaşındayım 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım sonra ilk denememizde hamile kaldım biz de çok şaşırmıştık
Sevgiiss Meridaily yaşım 26 idi ilk aydan hamile kalmıştım . Şimdi 29 3 ay olmadı 4. Ay kimyasal oldu
Silanizz-09 Meridaily 22 yaşındayım düğün günü hamile kaldım 1 aylık gelindim hamile olduğumu öğrendim 😊🌼
Pinar0711 Silanizz-09 MaşəAllah, çabuk gebe kalıncada insan yoruluyorum ya) yeni ev eş başka bir aile hamilelik hormon derken insan alt üst oluyo) ilk hamileliğimde o kadar çabuk her kesden küser ağlardım ki, hatırlayınca gülümsüyorum
Alpsmommm Meridaily ilk çocuğum 6. Ayda hamile kaldım 5 sene sonra kızıma korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım
gezentianne Meridaily İlkine 1 senede ikinciye ilk ayda hamile kaldım🥰🫠 Bence tamamen stresle alakalı cok istedikçe olmuyor..
Anneyimmmben Meridaily iki bebeğimde ilk denememde hamile kaldım şuan yaşım 30, ancak bu durumu kıyaslamayın 🌸