Meridaily MhysaTheGreat yaa maşallah😍 evet kesinlikle nasip işi. Sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🥹🤲🏻
Beyza_12 Meridaily inşallah 🤲🏻 ben diyet olarak yapıyordum zayıf bile olsanız vücuttaki yağlanmayı azalttığı için faydası çok oluyor
merveblttt Meridaily inşallah şuan düşük tehlikesi var hemen olacağını düşünmediğimizden çok sağlıksız beslendim aman siz dikkat edin ☺️🤲 Meridaily
Meridaily Sendenbanakalan yok kuzum 27 aralıkta adet oldum. 30-32 gün arası değişiyor adet döngüm. 15.gün bugün pik gördüm🤭 senin ne zamandı son adet
ozgeozi Meridaily umarım gönlüne göre olur her şey. Kimseyi umursama. Ben hep kariyerime yöneldim yapmam gerekenleri yaptım. Pişman değilim her şeyin bir zamanı vardır ☺️
Sendenbanakalan Meridaily bnmki 21 -24 sürüyor rabbim isteyen herkese nasip etsin 🩷 hayırlısı umarım olur istegimşz hayırlısı
Ilosssars35 Merhaba ben pcosluydum ve ilk denemede tuttu 6+2im günleri değerlendirdik lütfen kafanıza takmayın bu sefer hamile kalırım düşüncesi oldu mu inanın tutmuyor ❤️🙏
Bebisiminannesii Meridaily 24 yasinda ilk ay hamile kaldım. 4 yil sonra da ilk denediğimiz ay hamile kaldım. Her gun olmasada sık sık ilişkiye girmek, ve yumurtlamaya yakın veya yumurtlama günlerini kaçırma. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah