zynpknt Talentedmom ben hala isim bulamadım ya erkeğe isim bulmak çok zor benim beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğini ben çocuğum isimsiz kaldı😂😂
Talentedmom zynpknt belki de eşim bunun ismini ben koyucam da diyebilir o zaman yandık çünkü o direk basit isimleri koyar ilkine ben koymuştum
zynpknt Talentedmom ben basit isimleri seviyorum ama eşim istemiyor mesela ali falan çok güzel geliyo ama eşim yok aras yok poyraz 😂
HuzurDenizim Doruk 💙 Deniz 🤗 bence gayet uyumlu Bende erkek bebek bekliyorum deniz olacak nasipse adı
Lilipuuut Talentedmom anlamları bakımından da yakın uyumlu olabilir diye düşündüm sağlıkla gelsin inşallah ❤️😍
Talentedmom zynpknt benimki de tam tersi ona kalsa kendi adını koyar Mehmet sülale Mehmet’ten geçilmiyor dedesi kuzeni kendisi 😀
Talentedmom av0kado sanırım ama kızda duydum diye hatırlıyorum duha kuşluk vakti galiba Kuranda geçiyor
S3lin8767 Talentedmom bi arkadasim var zirve diye basta yadirgiyordum ama sonra cok cool gelmeye baslamisti doruk diyince aklima hep zirve gelir. Cokta naif bi cocuktu.
Talentedmom S3lin8767 doruk aksine zirvelerden aşağıya inmiyor çok hareketli asla yerinde durmuyor aslında isim koyarken düşünmek lazımmış😀
Eceunverkanra Talentedmom Merhaba benim kuzenlerimin ismi Doruk ve Sarp ☺️ Yani asiri uyumlu degil ama biz alistik uyumlu gibi geliyo bize artik😆