Talentedmom Merhaba Anneler; Doruk isminde oğlum var oğlum olacağına çok inanıyorum o yüzden erkek isim önerisi istiyorum 😊
Talentedmom kahvesever__ ah keşke kız olsa hiç inancım yok çok istediğim için olacağına hiç inanmıyorum
Talentedmom Meltemanneolsun maksat sohbet muhabbet en azından kafamda olsun eşim uzakta ona da söylemek istiyorum aklımda şu isimler var diye ona kalsa kendi ismini koyar 😀
Talentedmom Ncyncy aslında düşündüm ama Türkçe isim değilmiş Yunan kökenliymiş o yüzden koymaktan vazgeçtim Ahlas ismi çok hoşuma gidiyor
Talentedmom zynpknt güzel isim de kimi duysam defne duru ismi çok var ah keşke kız olsa kız ismi daha çok ama erkek olacak hissediyorum 😀erkek ismi az
zynpknt Talentedmom valla doruka uygun isim biraz zor gibi erkek ismi olarak oğuz hoşuma gitti doruk ve oğuz fena durmuyor gibi😂
Talentedmom zynpknt muhtemelen o isme uygun bir isim bulamıcam farklı olacak mecburen aklımda Ahlas ismi var
Talentedmom babyandmomy__ Efe de çok var farklı bir isim olsun istiyorum anlamlı Ahlas çok hoşuma gidiyor
zynpknt Talentedmom ben hala isim bulamadım ya erkeğe isim bulmak çok zor benim beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğini ben çocuğum isimsiz kaldı😂😂