yesildeniz_ Nisannurr ben kullandım sonuç penceresi çizik oluyor genelde göremiyorsun, içini açınca da çok silik çizgi görünüyor kuruma çizgisi oluşuyor testi açtıktan sonra. Bazılarında kuruma çizgisi olmuyor ama aynı marka olsa da
Deletedmom_984 Nisannurr canim orta kisimdan goremedim ama yukardan baslamis cizgi orda gordum sadece pembelik incecik kıl gibi ama yaniltmak istemem bence baska testte yap idrarini tut ve sivi almadan
Nisannurr Deletedmom_984 ya zaten fotoğrafta görmeye çalışmak kör eder insanı 🤦♀️ göğüs ucu hassasiyetim var o beni şüphelendirmişti aslında. Eşim işte 10 gibi gelecek o gelince acile gidip kan vermeyi düşünüyorum
Deletedmom_984 Nisannurr bence en guzelini yaparsin ver kani kafanda hic suphe kalmasin canim buraya da yaz merak ederiz
Nisannurr yesildeniz_ açınca daha belli evet ama kapalıyken belli ama dediğim gibi aşırı silik. Sence kuruma mı
Gizem1504 Nisannurr en son comfort erken gebelik yaptım canım onda daha kouu çıktı yanlış değilse ptesi kan vericem :)
Gizem1504 Nisannurr inşallah o kadar test yanıltma beni 💚 sırt ağrım göğüs şiişliğim uykuhalim var sonuç çıkarsa yaz mutlaka güzel haberler alırsın inşallah canım💚
Nisannurr Gizem1504 ya bendede göğüs ucu ağrısı var sık idrar uyku… bu kadar belirtiye testimin öyle çıkması üzücü oldu. İnşallah canım güzel haberler alırız inşallah
Gizem1504 Nisannurr hiç belli olmuyorki canım testler bile yanıltıyo ne yazıkki bende ondan korkuyorum