Mom6535 Nisannurr alakası yok canım bende çizgi gitmedi gayette belirgindi ama hamile değildim yanıltıyor genelde bir kaç güm sonra tekrarlayınca koyulaşma varsa gebelik denilebilir
Accountant Nisannurr prodoctor iyi diye gittim 200 küsür tl verdim doğru sonucu 10 tllik kaset test gösterdi içime dert hala
Nisannurr Mom6535 ya ben 2 ay önce yaptım o zaman 7-10 arası olan beta hcg yi bile göstermişti çok güvenmiştim
Deletedmom_984 Prodoctor kotu bi marka artimed gibi zaten hamile olanlar baska test yapsada dogru cikar ondan biliyo diyolar ama bizzat ablam hamile olmadigi halde yalanci pozitif cikardi. Almayin guvenilir markayla yapin bence ugrasmayin su falan
1begonya Accountant canım trendyol da 6 tane prodoctor test geliyor 200₺ ye kargo da ücretsiz resmen eczane kazıklıyor
Deletedmom_984 Cimcime30 valla ablam oturdu agladi onun yuzunden bi de ozel de tup bebek icin yaptigi ilk test ti kahrolduk. Sonuc negatifti❤️🩹
Nisannurr Cimcime30 beni de yanıltmadı hiç ama ilk defa bu kez aşırı aşırı silik çizgi çıktı testi yaptıktan 1 saat sonra falan. Normalde kuruma çizgisi hiç çıkmazdı merak ettim
Accountant Kubraileri predictordu ya benim dediğim pardon prodoctor daha da dandik onda hiç pozitif çıkmadım