Bebisiminannesii Elelebaby.com elelenin resmi sitesi mi? Oradan sipariş veren var mi güvenilir mi? Besik ve bebek arabasi bakıyorum da orada daha uygun fiyatı trendyola bakarak. Bileniniz varsa yazsın 😇
Gokturkmom_ Bebisiminannesii Ben park yatağı ordan aldım güvenilir ve çok kısa sürede geldi elime ürünler ☺️
myangelson Bebisiminannesii bende demin sitesine baktım park yatak sipariş vereceğim ama stoklarda yok 🥲 bonte gri renk alacağım ama yok 🤷🏻♀️
Queen3524 Bebisiminannesii evet ertesi gün kargodaydı araba olarak all road3 aldım araba bakıyorsanız çok kaliteli sağlam geldi
Bebisiminannesii Queen3524 kabin boy travel sistem alacağım, çok büyük olmasını istemiyorum, daha önce travel sistem kullandım simdi daha hafif bakıyorum.
yasen1 Bebisiminannesii kabin boy aldım küçücük bi taşta bile teker yamulup düşme tehlikesi arz etti oğlumda kullandığım ürünü iade ettim trendyoldan aldım ben asla önermem
bade25 Bebisiminannesii madre aldım kurulumu basit güzel de görünüyo ama bebek büyüyünce kenarları hışırtı yapabilir alacaksanız bilginiz olsun 🌸
Booksandcats Ben de ordan sipariş verdim hemen kargoladılar hatta arızalı çıktı hemen ilgilenip değiştirdiler
Bebisiminannesii bade25 park yataklarda o sorun oluyor ya önceden kraftin kini kullandim bi zaman sonra bebek büyüyünce hışırtı sesi çıkarıyordu..
Ayse3434ay Bebisiminannesii başla mağazasına gittım ben bahcelıevlerde urunlerını beğenmedim açıkçası park yatak ıyıyd fakat bebek arabası tamamen fiyasko şişirme geldı bana 12 bıne ucuz da degıs
bade25 Bebisiminannesii ilk hamileliğim olduğu için bilgim yok ☺️ o zaman gönül rahatlığıyla bakabilirsiniz diğer özellikleriyle gayet güzel görünüyor
myangelson Bebisiminannesii gelince alırız artık gelmezse kahverengi veya madre modelini alırım duruma göre bakalım 😅