Queen3524 Haftadayım tansiyonum yükselmeye başladı 13-9 oluyor genelde bugün adalat başlamamı istedi perinatoloji günde 2 tane içeceğim protein kaçağı yok. Kullananlar tansiyona etkisi nasıl oldu yardımcı olabilir misiniz 💐
58Vildan Alfamet kullanmıştım ben tansiyon için bu ilaçla ilgili bilgim yok. Ama tuzlu, şekerli, hamur işi, yağlı besinleri bir süre hayatınızdan çıkarın
58Vildan Queen3524 ben 16/14le en son hastaneye yatırılmıştım günde 5 alıyordum. İki gebeliğimde de yüksekti. Bu gebeliğimde özellikle spor ve beslenmeme dikkat ederek hiç sorun yaşamadım
Alone Queen3524 ilk günde 2 ile başlamıştık. Tansiyonum 11/7 felan oluyordu. Sonra haftam ilerledikçe tekrar yükselmeye başladı günde 3 ile tekrar düzenlediler sonra da doğurdum ztn şuan kucağımda emiyor 🤲🏻
Queen3524 Alone ay ne güzel kaçıncı haftada doğum yaptınız ben 31 deyim 2 kg, protein kaçağı başlar erken alırlar diye çok korkuyorum
Queen3524 58Vildan gebelik zehirlenmesine çevirmiş miydi :( bu tansiyonla kaçıncı haftada doğuma aldılar
58Vildan Queen3524 yok çevirmedi 1 hafta hastanede yatıp serum desteği gördüm sürekli gözlemlendim. Çok şükür preelampsi ye çevirmedi. Kaçak falan sürekli bakıldı. Normal doğum yaptım 40+5te diğer oğlum da ilaç etki etmişti 41+1de doğum yaptım onuda
zeynosumm16___ Merhaba ben de alfameti günde 6 tane alıyorum adalati da bir tane içiyorum şuan ilaçlardan sonra düzene girdi ama hastanede yatış verdiler bir haftadir hastanedeyim nasipse iki hafta sonra normal doğum olacağım
Queen3524 zeynosumm16___ benide doktor her hafta idrar tahliline çağırdı artık sizde protein kaçağı varmıydı