• Öneri
  • Eşinize Babalık Hediyesi 🎁

Anonim16 yaşadığım yerde kuyumcu var tanış. Ben fikir sundum, onlar da yaptırırız dediler. Normal de yapmıyorlar böyle bişey.

Anonim16 Ben almadım babalık hediyesi zaten oda bana doğum hediyesi almadı bir çiçek bile yaptırmamıştı 😒

Anonim16 şımartılması gereken benim çok acı çekiyorum çok zor bi hamilelik geçirdim hep yanımdaydı ama yatarak destek oldu 😂 hiçbir şeye elini sürmedi yardım etmedi hala etmiyor o nedenle bişey almayacağım

Ben sonrasında alırım evet her ne kadar eziyetin emeğin çoğunu biz kadınlar çeksekde onlarda sürecin içerisinde oldukça yıpranıyorlar diye düşünüyorum. Yani benim eşim öyle o da az yıpranmadı benimle birlikte o yüzden bebeğimiz zaten bizim için en büyük hediye olsa da eşimin de gönlünü hoş tutmak mutlu etmek adına sonrasında bir hediye alıcam inşallah

Anonim16 2 senede 2 kez hamile kalıp birini doğurup diğerini haftaya doğuracak olan ben(ve iki hamileliğimde aşırı riskli) ilk doğumumda alınan hediye sadece bir bebek çiçek fanüsü onu da kızına aldı bana hiçbişey almadı ben niye alacam ki🥺 durumumuz da yok aslında ama olsun minik bir hediye de alabilirdi benim gözüm altınlarda büyük hediyelerde değildi şu an derdim açıldı ve çok üzüldüm 🥺

Anonim16 bebesini dünyaya getirerek ona en büyük hediyeyi verdim zaten doğum günün dede ikinci bebesinin haberini vererek hediyesini verdim 🤣

Anonim16 ben almadim ama o bana çanta ve çicek buketi aldiydi 😊

1. Bebekte alirim insaAllah hakediyo sonuna kadar cunki

Anonim16 o bana alsın valla 9 ay taşıyan ben sigara gibi hayattaki en iyi dostumdan uzaklaşmaya çalışan ben orasına burasına bir şeyler sokulan ben karnıyarık olacak olan ben suya sabuna dokunmadan baba olana hediye alacağım bir de yok daha neler 😂😂

Anonim16 ben almam o bana alsın annelik çok daha zor 😀zaten en büyük hediyeyi vermiş alıyorum daha ne olsun babalar gününde alırız yeter 😀

Anonim16 zaten en güzel hediyeyi dünyaya getiriyoruz :) o kadar ağrı sızı çekiyoruz çekicez motive amaçlı onlar bize doğum hediyesi alsın 😂 o zaman onlar bize hem doğum hediyesi hemde analık hediyesi alsın 🤣🤣

Anonim16 bu post şaka mı ya içimden bi la havle çektim abla ne içtin sen 🤣
      Ben ona evlat veriyorum binbir sıkıntıya katlanarak neler çektiğimizi bi Allah bi biz biliyor şu yorumu bile sırt ağrılarıyla yazıyorum babalık hediyesi diyorsun
      O bana dünyaları alsa yine yetmez bu arada aıhspadoaıds (görmemiş sayıyorum bu postu)

Alacak birşey bulamadım herşeyi var zaten babalar gününde 2 tane zıbın alırım aslan babam yazılı olur biter bizim için hediye önemli değil almasına gerek yok bende almasam olur yanii 😂

Moonchild1115 ne almayı düşünüyorsun peki canım? Bana da fikir olur belki hiç düşünmedim ne alırım diye 😌 benim eşim de çok yıprandı cidden

mervedmrcn ayy bi avazda saglikla gelsin insallah sen yolun sonundasin ben daha 13.haftadayiim 🫠