Bahar77777 mamaofgirls parkelerim kabardı benim oas pas çekmekten artık o derece diyim sana bak temizlik hastası olucam diye korkuyorum bu çok kötü çünkü karşındaki insanada huzur vermezsin temizliğin için ben bu kadar titiz olmak istemiyorum aşkkm ya o yüzden biraz salmak istiyorm kendimi😣😣😣
Ecemom_ Bahar77777 temiz ev her zaman güzeldir ama kendine takıntı yapma bunu. Benim toza alerjim olduğu için yapıyorum sürekli.
Kocamanailem_ Bende 29 haftalık hamileyim. Genelde her gün süpürge çekerim yada 2 günde 1 kesin yaparım. 3 yaşında bir kızım daha var o izin verdiği müddetçe yapmaya çalışıyorum. Ayda 1 cam siliyorum . Halıları filan kaldırıp hep yer siliyorum vileda filanda kullanmıyorum elimle siliyorum. Yapmamam lazım biliyorum ama olmuyor maalesef
Meltemanneolsun keyfimin-kahyasi-misin evet ya bomba mi patlattik diyorum çoğu zaman bi de yemek çok yapamıyorum ben bulantidan eşim yapiyor. Sağolsun güzel yapıyor ama o mutfağın hali 😱😱😱 bütün tencereler aşağıda baharatlar orda burda savaş mi vermiş yemek mi yapmış 😂
Sulerzz Bahar77777 ayyy bende böyleyim gece toz alıyorum su yapıp halıların üstünü siliyorum mutfak dolaplarını siliyorum durduramıyorum kendimi 35. Haftadayım 🤦🏻♀️😁
mervedmrcn Bahar77777 canım benim kim ne derse desin alışkanlıklardan vazgeçilmiyor bi gün yapma evi bok götürüyo sanırsın 😂 bazı günler ayağa kalkacak halim olmuyordu süpürüp toz alamadığım için ağlıyordum evim pislik içinde diye, bu takıntılılık başa bela ben başa çıkamadım inşallah sen çıkarsın😂
Bahar77777 mervedmrcn kız evlendiğimden beri kaynanam diyor kızım diyor bune hergün hergün yorulmuyonmu hayır aksine zevk alıyorum mutlu oluyorum diyorum haftada 1 yap diyor yok ne 1 haftası ev bok götürür anne 1 haftada diyorum
mervedmrcn Bahar77777 yok yok gerçekten bunu anca yaşayan anlar için huzursuz oluyor vallahi. Bunun zevkini büyük temizliğinde anlıyorsun ama her yer sürekli temizlendiği için işin daha kolay oluyor aslında bizim yaptığımız daha iyi boşver 😄
Gullusah92 Bahar77777 başka bi hobi edinmeye çalışın, ben sıkıldıkça bişeyler örüyorum. Çok öyle örgü bilgimde yok, bebeğe battaniye ördüm, kızıma şimdi şapka örüyorum, kolay şeyler var.
1mutluAnneee1 Bende aynı hergun mutlaka süpürge açarım sleepy bezlerle heryerın tozunu alırım tuvalet lavabo klasık hergun temizlerim haftada bir yerleri silerim dolap kapakları da elime ıslak bezı aldıkça silerim parlar hergun zaten çamaşır yukarım sepetım hep boştur bence bunlar günlük yapılması gereken şeyler zaten 😅
Esra11_10 Bahar77777 😂kimse durduramaz ay benimde kemiklerim öyle ağrıyor ki kendi kendine durursun anca