Bahar77777 Kızlar biri beni allah aşkıma durdursunnn yaaa hergün süpürge çekiom istemiom çekmek ama bi bakmışım elimde süpürge evi süpürüom zararlı değil ama beni çok yoruyor hergün hergün biraz pasaklı olmak istiyom olamıyom üfff herkes 2 kişisiniz hergün neyi süpürüon evi dio ama sanki bir gün süpğrmesem heryer tozmuş gibi
Elif5361 Bahar77777 Bende senin gibiyim takıntılarım var hergün süpürge açıp tuvalet banyo yıkıyorum haftada bir detaylı temizlik yapıyorum 29 haftalığım artık zorlanıyorum bir tane daha oğlum var çünkü ama elimde değil benim huyum bu
Ecemom_ Bahar77777 ben de her gün ev süpürüp toz alıyorum alışkanlık edindim evimin temiz düzenli olmasını seviyorum. Eşim robot süpürge aldı günlük robot süpürüyor haftada 1 ben detaylı süpürüyorum. Onun dışında toz alıyorum her gün. Siz de dikkat ederek dinlenerek yapın. Süpürgenizin vakumu fazlaysa kendinizi zorlamayın vakum havalandırmasını açın Allah korusun kanamaya yol açabilir kendinizi zorlarsanız
panikprenses Bahar77777 ayy ben de tam tersi 😂😂 kocam aksam eve geldiginde koltuktan kaziyor beni hiiic bi sey yapmiyorum sana da tavsiye ederim oturdugun yerden seni oyalayacak seyler yap bence el isi boyama vb hem sana hem bebegine yazik yorma kendini bu kadar
Bahar77777 Meltemanneolsun kız duramıom ya sürekli evin içindeyim canım mı sıkılıyo anlamıomki biri beniii durdursun😭😭
Meltemanneolsun Bahar77777 ben de sürekli mutfak temizliyorum 2 kişi bu kadar nasıl dagitabiliyor mutfagi diye kafayı yicem. Yani herkesin bir takıntısı var 😂
Gullusah92 Bahar77777 başka bi hobi edinmeye çalışın, ben sıkıldıkça bişeyler örüyorum. Çok öyle örgü bilgimde yok, bebeğe battaniye ördüm, kızıma şimdi şapka örüyorum, kolay şeyler var.
Esra11_10 Bahar77777 😂kimse durduramaz ay benimde kemiklerim öyle ağrıyor ki kendi kendine durursun anca
keyfimin-kahyasi-misin Meltemanneolsun fhdjjdjddj dağılır bomba patlamış gibi oluyor 😂😂yani bide yemek yaparken toplu calisirkm ama nasılsa yine dağınık 😂😂
Bahar77777 Elif5361 kız kendimi ypruyom ya her gün getgün illa evin tozunu ve süpğrgesini yapıcam mutlaka yapmasam duramıom korkuyomda bebek zarar görür diye 😣
Birbenbirbebek staRmama 😂😂😂 nerden başlayıp nerden çıkacağına nasıl bitireceğine ve bitirmeye çalıştıkça diğer tarafın battığını görünce duygular darmadağın olup artık asla eskisi gibi olmuyor gerçekten 😂😂😂😂
Bahar77777 staRmama ay sorun orda bacım salamıyorum deliriyom sordan evime kimsede gelmiyor ama işte kendim temiz görmek istiyorum diye hergünnnn herhğn süpürge yetti artık temizlikle kırdım kafayı ben
staRmama Birbenbirbebek of evett 😂 ilk doğum yaptığımda çocuğum hiç uyumuyordu her şeyi salmıştım o düzeni geri oturtana kadar canım çıktı ya 😂 temiz ev candır valla huzur = temiz ev
Bahar77777 ipos de bacım de deki ben temizlikten uzaklaşayım az 1 haftada 1 yapsam mesela ideal ama hergün hergün süpürge çekmek beni tüketti artık 1 bucuk senelik evliyim 22 haftalıkta gebeyim ilk aylar salmıştım ama sonra biraz bebekte gelişince başa sardım offffff
Bahar77777 Ecemom_ kuzum vakumu kkuvetlide ben git gel yaparak yapmıyom kendime doğru çekiyom öyle yapıyom diğer türlü halılarım yün gidip gelmiyo üstünde zorluyo o yüzden çeke çeke yapıyorum süpürgeyi ileri geri yaparak değil yani ama onuda yapmak istemiyom annemden gelme bu huyum annemde hergün evi süpürürdü ben derdimki ev temiz anne niye süpürüyon şimdide kendim ona benzedim 😤
Meltemanneolsun keyfimin-kahyasi-misin evet ya bomba mi patlattik diyorum çoğu zaman bi de yemek çok yapamıyorum ben bulantidan eşim yapiyor. Sağolsun güzel yapıyor ama o mutfağın hali 😱😱😱 bütün tencereler aşağıda baharatlar orda burda savaş mi vermiş yemek mi yapmış 😂
Ecemom_ Bahar77777 temiz ev her zaman güzeldir ama kendine takıntı yapma bunu. Benim toza alerjim olduğu için yapıyorum sürekli.
mamaofgirls Bahar77777 üfff yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş en azından dkkdjfks benimde iki kızım var herkes temiz evin neyini süpürüyorsun diyor ama her gün bende süpürmeden ve toz almadan duramıyorum iki günde bir de siliyorum 🤣🤣
Bahar77777 mamaofgirls parkelerim kabardı benim oas pas çekmekten artık o derece diyim sana bak temizlik hastası olucam diye korkuyorum bu çok kötü çünkü karşındaki insanada huzur vermezsin temizliğin için ben bu kadar titiz olmak istemiyorum aşkkm ya o yüzden biraz salmak istiyorm kendimi😣😣😣