Kubra9697 Naiileee benim de dün gittiğimde keseyi görüp bebeği göremedi doktorum 7 haftalığım bende 10 gün sonra gel dedi bana da
zeynepgunes13 Naiileee yolundadır canım benimde öyleydi 10 gün sonra gittiğimde bebeği gördü doktor kalp atısı da baslamıs dedi ama dinletmedi 8. Haftada gittiğimde kalp atıslarını da duydum şimdi 23 haftalık olduk kızımızı bekliyoruz ❤️
Naiileee zeynepgunes13 çok şükür elhamdülillah sağlıkla kucağınıza alın 🌸 zaman bana mı geçmiyor geliyor yoksa sizin içinde aynı mı ☺️
Medine-96 Naiileee öyle bir şey düşünmeyin benim bebeğimde 4-5 haftalıktı kese vardı sadece hemde alttan muayene ile görebildiler şuan haftasına göre 1 hafta ileri de hatta
1gokces ben 7+1 de gitmiştim ilk kez beneği gördük kalp atışını dinledik ilk etapta heyecandan hemen gitmek istiyoruz ama aslında biraz beklemek lazım endişelenme kuzum haftaya görürsünüz 💖
Naiileee 1gokces normalde çok sabırlıyım ama böyle birşeyi ilk defa tecrübe ettiğim için sabırsızlanıyorum 🤍🥹
zeynepgunes13 Naiileee ilk zamanlar bana da gecmiyordu gün gün sayıyor insan ama sonra zaman bir geciyor anlatamam size dogum yaklastıgı için midir nedir anlamadım 😂
Asilzedemom Naiileee ilk öyle oluyor canım bende 5 haftalık di kese var parıltı var kalbi yeni oluşacak 7. Haftadan sonra gel dendi
Naiileee halecelik bende öyle tahmin ediyorum bir de 15 gün sonra gel dedi ters birşey olsa bir hafta sonrada gel diyebilirdi
Liya3444 Naiileee ama ters bi durum oldugunu soylemedi doktor bi sorun yok dedi devlet hastanesine gittim bu ara da ozel değildi
Naiileee Liya3444 ters bir durum olsa doktor söylerdi hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🥹
Liya3444 zeynepgunes13 kızlar merhaba bugun 7+5 olduk bebişide gorduk kalp atısı ıda duyduk şukue doktor sorun ypk dedi ama sizde bajarmısınız ultrasona