Naiileee Bugün doktora gittik keseyi gördü 6 haftalık dedi kese, 15 gün sonra gel kalbi dinleyelim dedi siz herşey yokunda mıdır ???
Melek3675 Naiileee benimde ilkten gözükmemişti alttan bakmak istedi kabul etmedim 10 gün sonra felan gidince gözükmüştü ki o zamanşar 1.5 aylık hamileymişim
Sila41_ Naiileee bende aynısını yaşadım 6+1 de ama 7+2 de hem bebeği fördüm hem duydum 9 haftada duyan bile var hiç stres yapma ciddiyim bekle sadece
Eda42_ Naiileee Gözün aydın olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah korkma kötü bir şey olsa zaten doktor söylerdi o yüzden iyi düşün iyi olsun 6 haftalık da kese görünmesi normal zaten Bebek de gittiğin zaman görünür kalp atışını da duyarsın inşallah
Liya3444 Naiileee benimde aynı bugun gittim 6 haftalık oldu kese 13 mm miş ama bebeği tam gormedi normal dedi doktor 2 hafta sonra gel dedi. Geçen hafta gittiğimde kese 3 mm di
Naiileee Sila41_ teşekkür ederim canım 🌸 sadece aklıma takıldı 1 aralıkta sat 7 aralıkta rahim filmi çekildim 1 ocakta da hamile olduğumu öğrenince kesenin 6 haftalık olması kafamda soru işareti bıraktı açıkçası
Medine-96 Naiileee öyle bir şey düşünmeyin benim bebeğimde 4-5 haftalıktı kese vardı sadece hemde alttan muayene ile görebildiler şuan haftasına göre 1 hafta ileri de hatta
Naiileee Liya3444 Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım. Ultrason kağıdında boyutu yazar mı ?
panikprenses Naiileee ben 3 haftalikken gebe oldugumu ogrendim 4.haftada kalp atislarini duyduk gayet normal bi durum
panikprenses Naiileee amin seninde insallah kalp atislarini duydugunda bu posta geri don merak ederiz 🫠
DogaMom Naiileee karnınızdan baktıysa kalp atışını duymamanız çok normal çünkü çok küçük, endişelenmeyin 🙏🏻