idid9393 Busra779 benim ovulasyonu değerlendirdiğim tarihler 4,5,6 ve 8 di, 14 ünde test yaptım artımed, negatif verdi. Sabırsızlandım :)
ozlem_2727 Cimcime30 freely ve vedexa idi ek olarak artı med ve days doktor da full yalancı pozitif veriyor
babyiscomings Cimcime30 ben prodoctorda da silik çizgi gördüm hatta silikte demiyim bariz belli çizgiydi belki sahtedir bilmiyorum trendyoldan almıştım
MujganisMom Busra779 Beklersin inşallah ben valla alıştım bir senedir hep aynı karşılaştığım için hiç iştahım da yok hevesim de heyecanım da yok.
ozlem_2727 MujganisMom rica ederim gerçekten öyle pozitif görüp öyle düşünüp sonra regl olmak insanı gerçekten vuruyor
babyiscomings Cimcime30 bilmiyorum canım ama sahte olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı satıcıdan 40 50 test yapmışımdır 1 tanesi öyle çıktı ve o kadar güveniyordum ki o markaya bir daha da almadım hiç çıkmayıp 1 inde o hata yaşandı benşm için bitti çünkü güvendiğim bi marka olduğu için eşimide heveslendirmiş bulundum şuan laboquik deniyorum
babyiscomings Cimcime30 yok canım direkt bu testlerin hata payıyla alakalı bişi tamamen güvenilir değil hemen verdim kanı kimyasal olsa azda olsa beta çıkardı
kumsal__ MujganisMom benim 5yil oldu canım ya bu ay nedense umitliydim hazır adetliyken halama baktirtayim dedim meğer benim göbek düşmesi varmış çocuk olsa bile bu durumda tutmaz dedi 3gun baktircam hayirlisiyla inlalah heppimiz güzel haberler alırız ya
kumsal__ babyiscomings benim sabahları özellikle mide bulantılarım oluyordu adet sancılarım şiddetli oluyordu istahimda azalma oluyordu ve en önemlisi aç karna uzanıp ayaklarımı dizime çekip parmağımı göbek deliğime sokup orda atma olup olmadigina bakıyorum atma yoksa göbek kaymış oluyor halamda bugün gelip yaptı işlemi benim adet sancım ben sağ kısımdan oluyordu demeden sancın sağdan oluyo dimi dedi evet dedim çünkü göbek o kısma kaymış dedi şuanda göbeğim sarılı duruyo yarın tekrar işlem yapana kadar sargılı kalcakmis