Kahvedelisi Fatmanurr94 benim de bat 18 hiç bir belirti yok sadece göğüslerim ağrıyor dün kaset test yaptım negatif çıktı
babyiscomings MujganisMom akıntı ve ishal var şuan gaz çok var yani hamilelik belirtisi olarak net bişi yok ama vucüdümda böyle değişiklikler var inşallah bebiş tutunmaya çalışıyordur 😅
MujganisMom Cimcime30 Ay valla belli olmaz Rabbim de böyle bir belirtiyle öğrenmene vesile olacak belki de. İnşallah vardır ya bende olmuyor bari sizlerde olsun. 🤲🏻🥰
Busra779 MujganisMom yaa bilmiyorum İnan dün gece sağ kasığım ağrıdı bir de dün gündüz ve gece birer kere akıntı oldu ama bilemiyorum gerçekten
MujganisMom Busra779 Valla kafamız o kadar dolu gibi yani kendi kendime ben mesela belirti bulmaya çalışıyorum sonra hamilelik çıkmıyor kafamda kuruyorum sürekli napacağım bilmiyorum.
Busra779 idid9393 yaa hiç bilmiyorum inanın aslında yapmak istiyorum ama daha çıkmaz diye testi boşa harcamasam mı diyorum
MujganisMom Busra779 Bence adet tarihini bekleyelim sonra gerçekten çok yaşadım ben bu duyguyu çok üzülüyorum sonra. 60 70 kere test yapmışımdır bu zamana kadar abartmıyorum hepsi tek çizgi.
idid9393 Busra779 benim ovulasyonu değerlendirdiğim tarihler 4,5,6 ve 8 di, 14 ünde test yaptım artımed, negatif verdi. Sabırsızlandım :)
MujganisMom Busra779 Valla akıntı da bir değişik bazen oluyor bazen olmuyor hangisine yoracağımı şaşırdım ya.
MujganisMom Busra779 Beklersin inşallah ben valla alıştım bir senedir hep aynı karşılaştığım için hiç iştahım da yok hevesim de heyecanım da yok.