MujganisMom sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de takılıyorum o yaş olayına ama herkes yok geç kaldın yok artık olmaz vs diyor ben de iyice telaş yaptım normalde takmıyordum olsun diye de düzenli denemedik daha hiç düşükten sonra ne doktora gidebildim ne muayene olabildim uzunca süre hazır hissedemedim zaten ayrı ayrı telaşlar girdi hep hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Ama işte çevremiz anne oldu, biz hala beklıyoruz diye takılıyor aklımıza bu da bizi üzüyor. Ama hep şunu derim herşeyin bir zamanı vardır, benim birkaç arkadaşım sebepsiz olmuyordu sonra kendılıgınden hamıle kaldılar çok da sağlıklı gebelık gecirdiler ve 34,35 yaş üstüydü. Çevremde sebepsiz o kadar aşama geçiren 20 li yaşlardadakiler de oldu ama hep birden hamile kaldılar🥹🤲🏻Erken ya da geç diye bır olay yok bence de 🥺 siz de hiç kafanıza takmayın, hiç düşünmediğiniz anda oluyor diyorlar hep, biz yine çabalayalım uğraşalım Rabbim en doğru zamanı biliyor, bir gidin bakalım doktora sonuç ne olacak. Benim de inşallah muayene olmaz adetliyken🥴 hormonlarımdan da korkuyorum gerçi ama bakalım. Sizin için de benim için de, bekleyen tüm anne adayları için de en güzeli, en hayırlısı olsun inşallah🥹🤲🏻 ben de uzun yazdım galiba gözlerim doldu hem yazınızı okurken hem yazarken❤️😔