MujganisMom Guzelgunlerrr Ay valla bir ümitlendim ya bence olmasaydı hiç olmazdı bende hep tek çizgiydi valla ama sende var gibi sanki Allah’ım inşallah amin. 🙏🏻 😍
Guzelgunlerrr MujganisMom ay bilmiyorum ki inşallah ya cumaya kadar bekleyim bakalım adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı 😔
Guzelgunlerrr MujganisMom canım hamileyim sanırım bugün sabah yaptım bu sefer hemen böyle silik çıktı🥹🥹❤️
Guzelgunlerrr MujganisMom sağol canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu posttan bana uğur getirdi sana getirsin inşallah eğer varsa ben sana tüm yaptığım şeyleri söyleyeceğim ❤️
MujganisMom Guzelgunlerrr Vardır canım benim ben inanıyorum Allah razı olsun senden mutlaka haber et ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun?
Guzelgunlerrr MujganisMom inşallah canım akşam gideceğim işte çalıştığım için acilde vereyim diyorum❤️
Guzelgunlerrr MujganisMom betam 62 çıktı canım hamileymişim rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsiin inşallah🥹
Sltn66srkn Kızlar benmde bat 22 idi 1 haftadır her an adet olacakmışım gıbı agrım var ama hala adet olmadım kan testi verdim negatıf adetımıde 2 gün geçti canm çok skkn boyle olup hamıle oldugunu öğrenen varmı arkadaşlar
MujganisMom Sltn66srkn Canım benim yumurtlama zamanın ne zamandı ona göre üstünden 12-14 gün geçtiyse kesin çıkardı kanda zaten. Ama belki yumurtlaman üç hafta sonra falansa adetten o yüzden geç döllenme olabilir yoksa zaten adetin bir hafta gecikmesi normalmiş. Bir yumurtlamanı hesapla bakalım kaç gün geçmiş.
MujganisMom Sltn66srkn Hmm hani sizi de üzmek istemem ama yoktur o zaman ya bende bir buçuk senedir böyle bir gün bile gecikse diyordum kesin hamileyim diye hala bir ümit bekliyorum hala ortada hiçbir şey yok bu ay da elendim rahim filminden ümitliyim sadece. İki aydır adetimde gecikme yaşıyorum üçüncü günü oldum iki seferdir bu ay tam günümde oldum.
MujganisMom Meridaily Amin inşallah canım benim siz bari güzel haberlerle gelin ben diğer aya kaldım. 🥺
Sltn66srkn MujganisMom hayırlısı canm ben 4 ay önce düşük yapdım ondada adetimi 2 gün geçince öğrenmiştim nasıp
Meridaily MujganisMom yaa başladı mı regl canım, hiiç sıkma canını olmadıysa bir sonraki ay deneriz❤️ inanıyorum olacak❤️ keşke olsa bu ay ya doktorum adetin 3. Günü muayene ve hormon testi yapacaktı çok tedirginim yaş faktöründen dolayı daha hiç yaptırmadım 🥴