panikprenses Srp53 esim cok dalga geciyor yaa 😂😂 utaniyorum bazen izledigim icin ama napiyiiim cok acayip sariyor
Srp53 panikprenses benimki bir şey demiyor. Ya aslında şöyle sanırım o zamanlar hayatımda en mutlu olduğum yaşlardı. Geçmişe özlem gibi. Mutlu oluyorum izledikçe. 10 yaşlarında falandım sanırım yayınladığı tarihlerde. Pazar akşamları olurdu hatırlıyorum. O zamanlara gidiyorum işte 😍
panikprenses Srp53 inanir misin ben de sirf eskiye olan ozlemimden izliyorum eski diziler beni gecmise goturuyor 🥺
Yogurtlupilav ay_naber_ayol oğlum uyuduğunda “the boys” izliyorum prime dan. Son yıllarda en çok hoşuma giden yapım oldu 😄 Yine o uyurken prens izliyorum. Oğlumla birlikte de film izliyoruz genelde, karayip korsanları - otel transilvanya vs gibi..
ay_naber_ayol Yogurtlupilav prens listemde ilk fırsatta başlamak istiyorum tabi başlayacak zaman bulabilirsem 😂🥰
Anneyim28 ay_naber_ayol ne olduğunu çözemedim herkes hüngür hüngür ağladım yazmış bende mimik kimildamadi normalde çok duygusal biriyim en ufak bişeye ağlarım ama bu dizi abartildi bi şekilde işte
ay_naber_ayol aycinelizsmom yabancı dizi hastasıyım diyebilirim, gerilim korku olmadığı sürece her şeyi izleyebilirim bakayım hemen bi teşekkürler 😍
ay_naber_ayol Aylaa123 bebeğe göre çok değişiyor bence benim oğluş çok geç yatıp geç kalkan bir bebekti o nedenle akşamları yatırayım da bir şeyler izleyelim modumuz olamadı hiç ☺️
gezentianne Aylaa123 Ayy ben en cok diziyi bebegmin 0-6 ayında izlemiştm gündüz uyudugunda açıyoedk eşimle🤣🤣
gezentianne ay_naber_ayol Ben hiç izlememiştim Muhteşem Yüzyıl’a başladım🤣🤣 Young Sheldon Anne with an A eğer hiç izlemediyseniz HIMYM The bing bang theory öneririm Young Sheldon dizisi bing bangteki karakterin çocuklugu ayrı bir dizi cok güzel😍 Anne With An A insana yaşama pozitif bakma aşılayan harika bir dönem dizisi her bölümde yüzünüzü gülümsetiyor. Working Moms var o da eğlenceli bir grup çalışan annenin maceraları🤣 YOU dizisi de güzel sosyal medyanın hayatımıza nasıl oljmsuz etki edeceğini gösteren gerilim ama cok heyecanlı bir dizi The Orange Is The New Black kadın cezaevi dizisi o da çok heyecanlı entrikalı
ay_naber_ayol gezentianne himym ve big bang izledim young sheldonu izlemedim dizilerin karakterlerini çekiyorlar sonradan breaking bad izlemiştim oradaki bir karakteri de sonradan çektiler ama o pek sarmamıştı buna şans verebilirim ya çünkü sheldon🥹😍 working moms’ı merak ettim şuan bende bir working mom sayılırım 😂
Aylaa123 gezentianne valla diziden önce yemek ev temizliği kişisel bakım kahve vs derdine düştüpüm için yetişmiyor hepsi😂😂zaten öyle uzunda uyumuyor benim sıpa 10 15 dk kısa kısa uykular 😬
gezentianne ay_naber_ayol Haha Young Sheldon cok güzel büyük karakteri tanıdıgınjz için daha iyi anlıyoesunuz üstün zekalı cocugun dramı gibi bir dizi ama komedi🤣 Working moms da çerezlik bomboş ama entrikalı🤣🤣