Alone Merhaba herhangi bir sorun yaşadınız mı acaba ? Ben 4 sezeryan oldum ama evlatlarımın hepsi hayatta değil. 5. Sezeryan da ekstra risk oluşuyor mu ? 4. İle 5. Arasında kaç sene var ?
Merve3545 5sezeryanim merhaba canım bende 2.sezaryenimi olacağım dr plesentanın yapışık oldugunu söyledi çok korkuyorum rahim alınabilir feln dedi sende böyle durum oldumu acaba
Minik1Civciv 5sezeryanim aynı yerden mi kesiliyor yoksa başka bi kesi mi atılıyor onu. Çok merak ediyorum.
Alone Minik1Civciv hayır aynı yerden kesilmiyor. 4 sezeryan oldum hepsinin birer milim gibi bir fark var aralarında yani birbirlerine çok yakınlar ama aynı yerden kesik değiller
1Atlas_dunyam 5sezeryanim bu kadar çocuk için eğitimlerine ne gibi destekler yapacaksınız..evde sadece calisan babami eviniz kirami sorum bu..
Alone Anne1214 hayır aynı yerden kesilmiyor. 4 sezeryan oldum hepsinin birer milim gibi bir fark var aralarında yani birbirlerine çok yakınlar ama aynı yerden kesil değiller
Alone Anne1214 dik kesi de oluyormuş cnm bende yeni öğrendim. Ama dediğim gibi benim 4 ü de yatay kesi
Alone defnevedoruk ay evet internetten baktım şimdi de yapılıyormuş. Ne bileyim değişik geldi hiç duymamıştım 🫣 benim 4 ü de normal bildiğimiz yatay kesik
Eylley Ben 3. Sezaryenimi olacağım dikişlerim kapanmaz diye ödüm kopuyor yaş 38. İyi cesaret bravo ben yapamazdım