Ggullkara Ben hamileliğin başından beri saf zeytinyağı kullanıyorum çatlamadım. Doktor bazen ne yaparsan yap genetik demişti annem de hiç çatlamıyormuş. Önemli olan derinin yeteri kadar nemli kalması bence
Dduman Dışardan müdehale kadar içerden de müdahale etmek gerekiyor ben bol su tüketiyorum gebelik öncesinde de suyu bol içerdim hala bol içiyorum
Birdegiliki yacaco06 evet turuncu olan ama büyük olanları da var onlar daha avantajlı oluyor fiyat olarak 🙈
Tugba2794 Buse00 merhaba çatlama konusu biraz genetikten gelen bir durummuş fakat hali hazırda olan artmasın dıyorsanız hındıstan cevızı yağı ve badem yağını karıstırın sıvı formdayken daha sonra soguk ortama koyun hindistan cevızı kaynaklı sertleşecektir krem gıbı hergun sürün ilk bebekte catlak hıc olmadı suan 2. Ye hamıleyım yıne bunu kullanıyorum sonuclar ıstedıgım gıbı dolayısıyla denemenizi kesınlıkle tavsıye ederım kımyasal kremlerden kullanmaktansa bu iki ürün cok daha mantıklı bence🌸
Liimon Tugba2794 bende sizin gibi yaptım ama Hindistan cevizini Arko kremin içine koydum. O şekilde kullanıyorum. Ben normalde de kışın çok kuruyan kaşınan bi cilde sahibim. Bu şehrin suyu çok kireçli ondan olduğunu düşünüyorum. Özellikle duş aldığım günler kremlerle geziyorum. Derim ayrılacak gibi oluyor. Bio oil ve bebek yapı denedim ama 15 dk sonra karıncalanma oluyor tekrar krem sürmem gerekiyor. 25 haftadayım göğüsümün altında çatlak var sanırım sadece, damar değilse. Bu kuruluk benim başımın belası
ayseheyecanli Buse00 hiç almayın lirrac tam bi şişirme ürün gebelikte asla işe yaramıyor belki bi umur doğum sonrası kızarıkken geçirmede işe yarar bilmiyorum shea yağı ve bebek yağı aloveralıyı deneyin bende liarac a güvendim daha doğrusu9 ay bişey kullanmadım 9. Ayda bi anda karnım şişti öncesinde hiç karnım yoktu bende hafif çatlak görünce kullanmaya başladım ama fayda etmedi liarac ve biooile ama shea yağı baya nemli tutuyor
1evremti Buse00 Doktorumun önerisiyle Bio Oil çatlak bakım yağı kullanıyorum ben, 8.5 aylık hamileyim ve beyaz tenliyim, çatlamaya meyilli hassas bir cildim var ama çatlamadım. Sabah akşam her gün düzenli kullanıyorum. Tabii çatlaklar doğumdan sonra oluşuyor diyenler de var onu henüz tecrübe etmedim. ☺️
Tuanakaraman Göğüslerimin altında hafif çatlağım oldu ama karnımda henüz olmadı 8 aylığım biooil cilt bakım yağı kullanıyorum
xEndless Buse00 Bio oil, Hindistan cevizi yağı, bebek yağı, kantoron ne varsa hepsini surdum sabah akşam 20. Haftadayım karnımda çok az çıktı ona rağmen çatladım şimdiden, son haftaları dusunemiyorum bile napsam fayda etmedi
Zananur Buse00 ben dört çocuk annesiyim vücudun belli yerlerinde kaşıntı oluyordu ama asla kaşımıyordum onun yerine zeytinyağı ile masaj yapıyordum çatlağı bayağı önlüyor tavsiye ederim bir hemşire arkadaşımdan almıştım bu tavsiyeyi şimdi beşinci yolda bakalım göğüs kaşıntısı başladı baya mücadele içindeyim hayırlısı 🥰
Babyx1 Ben başından beri Bio oil kullandım 8.aya kadar çatlamadım hiç kiloda almadım nerdeyse ama 9. Ayımda aşırı çatladım şuan göbeğimde çok var maalesef
Tugba2794 Liimon yaa çok uzuldum cunku sürekli vücudu gergın hıssetmek rahatsız edıcıdır hatta bir yerden aonra bu kuruluk sizi kaşındırmaya da baslayacaktır shea yagını da cok onerıyorlar bır de onu deneseniz? Ya da en kotu ıhtımalle dedıgım yağ karısımını bır defa sürmek yerıne her kuru his oldugunda yenıleyerek devam edersınız kuru cilt hep sıkıntılı oluyor benım de yüzüm öyle hemen tahrıs olup kızarıyor nemlendırsem de hassas kızarmaya meyıllı
casselin Çatlak genetiktir, ve normaldir önce onu belirtelim ama çoğu gördüğüm yerde herkes kakao yağı zeytinyağı ve tatlı badem yağını ısıtıp krem haline getiriyolardı deneyebilirsiniz
busradere0 Buse00 benim kuzenim bebek yağı ve kantaron yağı karıştırıp sürdü hiç birşey yok bende şuan Sürüyorum bende de birşey yok demeni tavsiye ederim
sevimmm16 Buse00 merhaba ben Mamaaura kullandım ve 20kilo almama rağmen sadece çpk minik ¾ tane çatlağım oldu onlarda2/3 hafta kırmızı kaldı sonra hemen rengi düzeldi kremden dolayı sanırım yoksa hemen rengi açılmıyor çatlakların beyaz tenliyim bu arada.