Buse00 Kızlar ilk gebeliğimde badem yağı kullandım 3 küçük çizgi belli belirsiz çatlak olmustu yok denecek gibi bu gebeliğimde çatlaklarım arttı yine badem yağı kullandım ama kokusundan tiksindim bebek yağına geçtim kullanmama rağmen devam ediyor doğuma 1 ay kaldı doğum sonrası için falan bildiğiniz işe yarayan çatlakları geçirmek onarmak için krem falan var mı araştırdım çok sayıda çıktı karşıma hangisini tercih etmeliyim bilemedim
Blueebey Buse00 lierac jel en bilindik olani olusan catlaklarida duzenli kullanimda gidermek icin beyazlasmadan kullanilmasi lazim
Nurpoyrz Buse00 Bio oil,kakao özü yağı ve Hindistan cevizi yağını dönüşümlü olarak kullandım.Doğum yaptım şuan karnımda hiç çatlak yok .Biraz genetikle alakası da var tabiki .Ama akla geldikce nemlendirmek çok önemli özellikle son zamanlarda 🤭
DNZMHMHT Buse00 ben ilk gebeligimde hicbirsey kullanmadım hic çatlak olmadı iki üç ince çizgi kalça bolumumde sadece oldu oda doğumdan sonra geçti şimdi ikinci gebelik ikiz gebelik çok sisersin çok catlarsin dediler hindistancevizi yağı badem yağı bebek yağı vazelin neler neler aldım ama etki etmedi baktım etki etmiyor bende bıraktım yani öyle yine çok çatlağım yok ama oluştu yani ister istemz
Buse00 Blueebey hamilelikte kullanılabilir mi peki şuan kırmızı kırmızı olan da var beyaz olan da var
Zakine Hic bisey ise yaramiyo bildifim kadariyla,benimde ilk gebelikde gobek ful catladii genetik bide ,anneminkide ayniiii,suan hamileyim son gunlerim catladimi ekstra anlayamiyorummm
Birdegiliki Buse00 evet lierac ı benimde kadın doğum doktorum tavsiye etmişti gebeyken onu sürüp uzerinede bio oil sur inanilmaz etkili oluyor catlaklara
ayseheyecanli Buse00 hiç almayın lirrac tam bi şişirme ürün gebelikte asla işe yaramıyor belki bi umur doğum sonrası kızarıkken geçirmede işe yarar bilmiyorum shea yağı ve bebek yağı aloveralıyı deneyin bende liarac a güvendim daha doğrusu9 ay bişey kullanmadım 9. Ayda bi anda karnım şişti öncesinde hiç karnım yoktu bende hafif çatlak görünce kullanmaya başladım ama fayda etmedi liarac ve biooile ama shea yağı baya nemli tutuyor
Nazife_pala_ Bende kakao yağı (katı formda olan) Hindistan cevizi yağı zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp krem gibi yaptım onu kullanıyorum az bişey de sarı kantaron yağı ekledim yara iyileştirme özelliği olduğu için.şimdilik görünürde bişey yok son iki aya girdik hızlı kilo aldığı dönemde ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez
Namesiz6 Ben lierac kullanıyorum.Ama düzenli çatlamaya devam ediyorum.Ne kadar doğrj bilmiyorum ama birkaç kişiden duyduğum.Şuanda çatlamana etki etmez hiçbirşey doğumdan sonra çatlak izlerin beyaza dönmeden düzenli kullandığında faydasını görürsün demişlerdi.Ben yinede sürüyorum ama çatlıyorum.
Hulyakuzu Çatlak kesinlikle genetik faktörler, ne kullanırsan kullan işe yarayacaktır muhakkak, ama dediğim gibi gen
aspenkarmenn Buse00 benim bildiğim oluşan çatlak kremle vs geçmiyor. Ama güzellik merkezlerinde bir işlem var dokuyu yakarak iyileştiriyorlar biraz ileri zamanda ondan yaptırabilirsiniz. Bebek yağı böyle şeylere iyi gelmiyor benim çok kuru bi cildim var sürekli bebek yağı kullandım en son alerji olup doktora gittim doktor asla kullanılmaz bebek yağı işede yaramaz dedi
Birdegiliki Buse00 ben ilk gebeligimde lierac ve bio oil kullanmıştım hiç catlagim olmadı bu defa yine o ikisini beraber kullanıyorum ben çatlak olan yerlerde bile çatlak görünümü azalıyor ikisi beraber kullanıldığında tavsiye ederim. Ablamın çatlakları vardı ben ilk gebeliğimde kullanmaya başlayınca oda alıp kullandı ve görünümü epey azalmisti. 🌺