Busraa199 richgirl10 Aydayım dökülmesi gerekirken daha çok çıktı, lazere gittiğim acı da yanıma kâr kaldı 😅
mcansu bereninannesi__ lazerim vardı ilk doğumdan sonrası gitmiştim ama tam bitmemişti bir iki kuaföre gittim geçen el yordamıyla kendim aldım jiletle çok yoktu zaten belli yerlerde var şimdi 2 ay kaldı doğuma 2 kere kuaföre giderim
Kocbuse65 bereninannesi__ kardeşim sağolsun 😍🥰🥰🥰 çünkü ağdadan başka bişey kullanmadım kuaförlerde hijyenik gelmiyor hamilelikte enfeksiyon kapma olasılığı yüksek olduğu için sağolsun kardeşim aldı
myangelson bereninannesi__ riskli gebeyim sürekli yatiyorum karşıya ayna koyup jiletle almaya çalışıyorum kalan da kalıyordur napayım 1 saat sürüyor neredeyse yarı oturur yarı yatarken falan 😅 ilk hamileliğimde eşim çok yardım etmişti ama bunda memleketteyim ailelerde kalıyorum alabildigim kadarıyla alıyorum iyice zorlanirsam artık annemden falan yardım isteyeceğim artık naapalim 🥲
Uykusuzz_koala myangelson ahahah beni görseniz hiçbir şekilde göremiyorum. Ya utanıyor insan da geçen kanama olunca bir gün önce aşmıştım ama yine de tedirgin olarak açtım . Belki takmıyorlardır ama işte utanıyorsun. Bir de ben lazere gittim düşün yoktu birden ormana döndük. Ondan da umudu kestim
myangelson Uykusuzz_koala bana da lazerli olduğu halde hormonlardan dolayı hamilelikte çıkabiliyor dedikleri için dedim en iyisi doğumdan emzirmeden sonra gideyim 😅 ay cidden çok zor ya normal göbek olsa yağ olsa yine insan bastırır görür falan belki ama bebek olunca sert oluyor egilemiyorsun da fazla 🤦🏻♀️😅 evet insan utanıyor ama yapacak birşey yok en azından yapmaya çalışıyoruz birşeyler. Umursamiyorlardir bence hiç sanmıyorum sonuçta kim ister öyle dolaşmayı 😅
Mommy23 Bende lazere gitmiştim ama bitmemişti gittiğim dönemde de, şu an da kalanları eldivenle alıyorum göremesem de eldivenle kolay oluyor 😅
Eminegurcu bereninannesi__ farketmez evde yapacağım enfeksiyondan korunmak için en güzeli hangisiyse farketmez
bereninannesi__ Eminegurcu ben sakız ağda kullanıyordum marketlerde ama hamilelikten önce siz doktorunuza danışın 🙏🏻
babydenanne Ay ben asla hiçbir şey göremiyorum, en başından beri ağdaya gidiyorum doktorum da hijyenine güvendiğin yere gidebilirsin hiçbir problem yok demişti. Evet bir tık acıyor hormonlardan dolayı ama bence iyi
Blueeberryy Agdaya hic gitmedim oncesinde 4 seans lazer yaptirmistim o kadar fazla cikmiyo cikanlarida gormeden jiletle aliyorum
Lelo010 Merhaba ben trendyoldan tuy dokucu krem aldim bikini bolgesine uygulamak icin acaba yalnismi boyle yapmam