bereninannesi__ Bunu çok merak ediyorum arkadaşım eşime aldırdım demişti bunu yapmam sizler nasıl yapıyorsunuz ve yaptınız 🥹
Yogurtlupilav bereninannesi__ ilk hamileliğimde ağda yaptırıp rahat ediyordum. Şi di de istanbul anadolu yakasında temiz bir güzellik salonu arayışındayım.
zeynosileannis bereninannesi__ ayna koyup şekilden şekile girerek 😂 çok zor ya son zamanlarda hep temiz tutuyorum bu şekilde ndaha kısa sürüyor en azından
Buket9596 Asla bir yere güvenmiyorum, yıllardır gittiğim kuaför dahil. Hemen zart diye mikroba çok açığım çünkü normalde de. Tek çare jilet. En son görüyordum artık görememeye başladım. Bende bilemiyorum 😥
Mrsacar bereninannesi__ ilk hamileliğimde full kuaföre gittim bu sefer karnım büyüyünce 2 kere gittim kuaföre henüz 1 kerede eşim aldı jiletle 😅
richgirl10 Daha öncesinde lazere gittiğim için şuan rahatlığını yaşıyorum. Neredeyse bir iki tane tüy kaldı.
Pinar06- bereninannesi__ psikologlar o kadar mahremiyete eşin girmemesinden yana ben güzellik uzmanıyım eşim de öğrendi lazer vs ama asla kendime yaptırmam vücudumda lazerli zaten çıkmadı tüy genital ve göbeğimde tüy şeklinde çıktı biraz onu da personeller hallediyor 🫣 ağda en temizi asla göremiyorum tertemiz birde çok üzüm süre
richgirl10 Busraa199 ilk 3-4 ayında atağa geçiyor hormonlardan galiba ama sonra inanılmaz dökülüyor siz kaçıncı ayınızdasınız?
GulsenUlu Lazer yaptirmistim o yuzden pek yok. Simdiye kadar sadece 2 defa eldivenle aldim, son kez yine eldivenle cikanlari alirim, ki zaten cok yok.
Busraa199 richgirl10 Aydayım dökülmesi gerekirken daha çok çıktı, lazere gittiğim acı da yanıma kâr kaldı 😅