Eda42_ bende 1 ocak işeydim lavaboya gitdim peçeteyle sildiğimde kahvrengi leke geldi kocamla gezdik filan sonra kayınbabam bize gelicekti eve geldim yemek filan yaptım etrafı topladm akşam lavaboya gitdim peçeteye açık kırmızı kan gelmişti doğumda çalışan arkadaşm var resmi atdım böyle böyle dedim düşük yapa bilirsin hemen doktora git dedi bende sabaha kadar bekledim yılbaşı nedeniyle gece doktorlar çalışmıyordu nöbetçi doktorda ultrasona bakamaz yasaktı neyse sabah oldu 2 ocak gitdim bana kese var dedi bebek var demedi ama kese etrafında kanama var dedi ve açılış var dedi vaginal bakmama lazm bebeğin kalp atışı filan varmı diye doktorum izin vermedi açılışın var bakarsa dahada açılır diye hastanede yatman lazm dedi ama ben kalmadım kocamla tek kalıyoruz o yalnız kalmasn dedim evse bol bol uzan dedi iğne hap birde vaginal bölgeden konulucak mum gibi birşey yazdı geldim eve iğneleri yaptım hapı filan içtm uzanıyorum anca kalmyorum bir lavaboya giderken kalkıyorum 3 ocak oldu iğnelerimi oldum yemek yedim hapları içtim uzandm hapşurdum hapşurduğum gibi birşey aktığınl hissetdim lavaboya koştum baktım parçalar gelmiş
hemen eşimi aradm geldi hastaneye götürdü arabadan indm adım atar atmaz sel gibi kan geldi iki büyük parça düştü 😞 ultrasonda bakıldı içeride parça kalmış ama az birşey dedi kurtaja aldı onlarıda temizledi 2-3 ay bekle sonra hamile olduğunu öğrendiğin ilk andan gel tedaviye başlayalım dedi ama ben 2-3 ay beklemiycem 10 gün bekliycem sonra olursa olur