Nisannurr Kızlar sadece sağ kasığımda yumurtam vardı bu ay. Femera ve ovitrelle kullandım. Ara ara sağ kasığımda batma-sızı hissi oluşsa da genel olarak sol kasığım ağrıyor. Hiç yumurta olmayan yerin ağrıması regl belirtisi olabilir mi ? İğne hariç 11gündeyim
AnneeeG1 Nisannurr canım aynı gün vurulmuşuz iğneyi herhalde benimde iğne hariç 11. Günüm bugün aynı ilaç ve iğne kullanıldı benimde aynı şekil ağrım var bide akıntım var uzayan şekilde aşırı ıslaklık veriyor sende de var mı bu akıntı
Nisannurr AnneeeG1 canım ben progestan kullanıyorum ondan dolayı akıntım oluyor, ama ben dün test yaptım negatif çıktı
AnneeeG1 Nisannurr belki iğne etkisi yeni geçmiştir ayın 13 ne kadar bekle olmazsan kan ver ben henüz test yapmadım yapmak istemiyorum direk pzt kan vereceğim ben de ek takviye olarak thoncs women kullanıyorum
Nisannurr AnneeeG1 bende inwomen kullanıyorum 😂 sizin sorun ne peki ? Bende pcos var o engel galiba.. birde canım belirtin vs var mı
AnneeeG1 Nisannurr benim sorunum yok canım boş yere oluşmuyor bide 2023 te düşüğüm oldu ondan bu yana oluşmadı Belirti olarak En sık olanı kasık ağrım akıntım birde mide yanması var bel ağrısı ve baş ağrısı da hafif
Birmelegingunlugu Bu soruyu bende merak ediyorum ben de bu ay sağ taraftan yumurtladım ama sol kasık ağrısı çekiyorum neden acaba