minebayraamm askinsy Organik sertifikası var en iyisi yani bu konuda zaten bize de doktorumuz önermişti öyle başladık çok faydasını gördük
minebayraamm askinsy Bütün ürünleri bildiğim kadarı ile organik ama şampuan ve losyondan %100 eminim kendimiz de kullanıyoruz çünkü
minebayraamm askinsy Hemde süper yardımcı olur uzama konusunda da çok iyi gürleştirip sağlık kazandırmada da çok iyi
gulayoz askinsy ecowell ikisinde de çok iyi mutlaka bir bakın derim pişik kremini falan da kullanıyoruz biz bütün ürünleri organik temiz içerikli
gulayoz askinsy kesinlikle memnunuz dediğim gibi hepsinin içeriği temiz ve etkileri mükemmel cidden losyon hele yetişkinlerde bile çok iyi sonuç veriyor kendim bile kullanıyorum yani
Girlmama askinsy babyicon konak şampuanı var ben ondan aldım herkes çok fazla öneriyor cildi içinde aynı markanın losyonunu aldım esra ertuğrul un önerdiği bir marka araştırabilirsiniz %100 doğal termal su bulunuyor içinde
askinsy gulayoz Cidden mi? O kadar etkili olmasını beklemezdim organik bir ürünün açıkçası parfüm falan içermiyor değil mi?
gulayoz askinsy cidden cidden baya kendim kullanıyorum losyonu 🤭 parfüm yok tabii ki canım dediğim gibi tamamen organik hiç öyle alkol zararlı bişi falan yok içinde
askinsy gulayoz Baya iyi o zaman ne bileyim genelde tamamen organik denilen ürünler o kadar verimli olmuyor gibi geliyordu bana hep
gulayoz askinsy bazısı öyle oluyor cidden ama ecowell bütün ürünleri üst performanslı ürünler gönül rahatı ile kullanabilirsin yani
askinsy gulayoz Harika o zaman ben en yakın zamanda alayım şampuanla losyonu eslemcelk Şimdi öneriler üzerine ecowell alıcam bakalım umarım hepsi geçer 🙏
eslemcelk askinsy Ben de alsam iyi olacak bir çözüm olur gibi duruyor diğer annelerin sözlerine bakarsak