Tazegelin12 Bebelerinizi kaçıncı haftada hissettiniz sankı kayma gibi bişey oluyordu ama emin olamıyordum 3 gündür net hissediyorum 19+1 üçüncü gebelik ❤️🥰
Sevulyy Tazegelin12 bende 16-17 haftada hissetmiştim balık gibi ilk gebeliğim🥰 şimdi 25+5 baya yer değiştiriyor esneme yapıyor 😁 zayıflar erken hissediyor derler ama bende kiloluya yakın hamile kaldım ama hissetim bence plasenta ile alakalı bu durum
Bal1bal Tazegelin12 3.gebeliğim 14 de hissettim böyle kelebek uuçması gibiydi 16 haftalık şu an net hissediyorum pat pat ediyor birşey sanki
Gokturkmom_ Tazegelin12 Zayıflıktan ziyade plesenta arka duvarda olduğu için her hareketini hissediyordum 🌝
miraclenaz Gokturkmom_ merhaba nasıl bir his ve nerede hissediyorsunuz. Benim de aşağıda ve vajinamda hareketler oluyor
Tazegelin12 Sevulyy Evet olabılır yeni yeni ufak tefek hissediyorum bende daha 3. Olmasına rağmen biraz kilom var ondan galıba
Gokturkmom_ miraclenaz ilk hareketi kasığa çok yakın bi yerde hissetmiştim hissiyatı nasıl anlatsam bilemedim 🌝 şimdi kucağımda oğluş💙