minniebaby Kızlar sabah test yaptım çok belli belirsiz çizgi vardı şimdi baktım belli olmuş ama kuruma mı bilemedim b-good marka bakar mısınız
Sema0343 minniebaby erken gebelik testi deneyin isterseniz birde kaset testler normal gebelik testi diye geçiyor.
Sbrn78 minniebaby ne kadar bekledi canım benimde 6 7 saat sonra bu şekilde olmuş ama kuruma heralde direk cıkmadı erken gebelik testi yapın eger kuruma degilse onda cıkar
minniebaby Tutar13 benim olay karışık batım yok pcosum 17 kasımda regli oldum en son ve ne zaman olacağım bilmiyorum
minniebaby Sema0343 haftaya cumaya randevu aldım regl olmazsam gideceğim artık test yapmak çok stres yapıyor 😔
Sema0343 minniebaby Anlıyorum sizi inşallah Hayırlı haberler Alırsınız. Stres olmamaya gayret gösterin.
Onsekiz06 minniebaby ben çizgi görüyorum canım ama emin olmak için bi kan vermelisin 🫶🏻 hayırlı olsun
Onsekiz06 minniebaby zannetmiyorum balım kan verirsen ya da yarın testi tekrarlarsan daha iyi emin olursun
minniebaby Onsekiz06 haftaya cumaya randevu almışım gecikmenin altmış günü olacak çünkü test kalmadı elimde o zaman kan alır doktor ama çok uzun zaman oldu regl olmayalı net çıkması lazım değil miydi ya