Babyybabyyy Kızlar sütünüzü hangi saat aralığında sağıyorsunuz. Kızım yoğunbakımda sütümü sağıyorum bir sabah akşam ama sabahki dolu çıkıyor akşamki pek çıkmıyor. Birde süt yapmasın için ne yiyorsunuz,içiyorsunuz
momandtwins Babyybabyyy Bende her gün süt sağıyorum bebeklerim küvezde doktorum bol kimyonlu kısır ye demişti yedim ve faydasını gördüm yeşil soğan bulgur süt yapıyormuş kimyon da gazını alıyormuş tavsiye ederim
defnevedoruk Babyybabyyy normal bebek emiyormuş gibi 2 saatte bir sağmanız lazım hatta gecede kalkarak
Almira_ Babyybabyyy yenidoğanda süt 2 saatte bir sagilmali çünkü bebek o şekilde emecek. Sütü arttırıcı özelliği en yüksek olan şey de sudur. Suyu az içiyorsanız istediğiniz tarifi deneyin olmaz. Su ve düzenli sağım. Bir de sagdiginiz sütlere tarih ve saat yazmayı unutmayın. Gündüz sütleri ile gece sütleri arasında bileşen farkı vardır. Gece sütü uykuya yönelimi artırır gündüz sütü daha çok kilo almaya yöneliktir. Gündüz sagidginiz sütü bebeğinize gündüz saatlerinde gece saatlerinde sagdiginiz sütü de gece saatlerinde verirrsiniz
Alparslannn4837 Tiktokta falan baya videolar var tarifler onlara bak canım ben de bakıyorum lazım olursa diye
boncukbiranne Sütünüzün artması için düzenli ve 3 saatte bir sagmalisnz yoksa diğer türlü az gelir benimde 3nay yogunbakimda kaldı hep sagdim 9 ay boyunca devam ettim bylee sizinki Allahin izniyle çıkana kadar devam edin cikincada emer zaten ben yarık damak olduğu için emziremrmistim 🫂
Cacaege Babyybabyyy ne kadar çok sagarsanız o kadar çok sütünüz artar bide sağarken yanınıza bebişin kıyafetini falan alın koklayın ki sütünüz artsın
defnevedoruk Babyybabyyy sütünüzü arttırmayı deneyin bebek eve geldiğindede öyle emicek, bestlak damla, bulgur pilavı, dur kurusu, hoşaf vb kullanabilirsiniz
defnevedoruk Babyybabyyy bana hemşire aynı saatte sağdıklarını aynı poşete koy demişti, sağı sağdık 100 mesela solu sağdık 80 aynı anda sağdığımız için birleştirip saati yazıyoruz. 2 aaat sonra sağdığımızu başka poşete
Babyybabyyy Almira_ bilmiyordum teşekkür ederim. Peki iki göğüsü aynı anda sağyorjm ve tek poşete koyuyorum öyle olur mu
Almira_ Babyybabyyy olur sıkıntı yok. Sadece saatler yazıp saatlere göre bebeğinize verirseniz daha iyi olur. Gebe okulunda o şekilde anlatıldı bize
mcansu Babyybabyyy sütü arttıran değil de azaltan şeylerden biri nişastaymış bunu yeni öğrendim işte pirinç patates gibi şeyleri çok tüketmemek lazımmış Sütü bol su içerek sağım yaparak arttırabilirsiniz göğüsler ne kadar uyarılırsa o kadar süt artar Bir de bestlak diye bir damla varmış olumlu yorumu çok