Sevimaltnn Kızlar tatile ihtiyacım var ama bi kısım deniz havuz yasak diyor ruhumu dinlendirmek istiyorum açıkçası biraz siz gittinizmi hamileyken tatile bir sorun yaşadınızmı
Pinarkorkmazer Sevimaltnn gidebilirsin insanlar hamileyken her gün bir saat yüzüyor bile sadece temiz olduğundan emin ol
BADE38 Sevimaltnn Ben hamileyken doktorum havuza girme dedi enfeksiyon riski yüksekmis ama denize giriyordum
annesim220508 Sevimaltnn valla ben gittim şuan bile tatildeyim havuza da giriyorum önceki hamileliğim de denizece girmiştim hiç bir şey olmadı çok şükür. Aksine suyun içinde rahatlıyorum bile genede Allah nazarlardan korusun ❤️🤲🏻
Sevimaltnn Pinarkorkmazer havuzda klor varya canım ondan tedirginim ya enfeksiyob falan kaparsam birşey olursa diye
Pinarkorkmazer Sevimaltnn yani bilmiyorum ama bazı doktorlar gebelikte yüzmeyi çok öneriyor ve insanlar kışın havuzda bir saat yüzüyorlar. Tabi temizliği önemli
Sevimaltnn BADE38 bende pek deniz sevmem ya havuzda rahat rahat yüzeriz diye düşünmüştük ama öyle diyince içime kuşku düştü doktora sormak lazım
Sevimaltnn Pinarkorkmazer ilk defa duydum canım evet temiz yer bulmak önemli işte nasıl bulucam onuda bilmiyorum
Aslaninannesi_ Havuz değil denize girebilirsin doktorum bide bikini ile ıslak oturma değiş hemen demişti
couleurcerise 15 haftalıkken gittik Bodrum’a her denize girdiğimde bikinimi mayomu değiştirdiğim halde, plaj msvi bayraklı olduğu halde dönüşte idrar yolu enfeksiyonu çıktı bence risk almaya değmez
Sevimaltnn couleurcerise kişiden kişiye değişebiliyor o zaman girenlerde var girmeyenlerde aslında temiz biryer bulduktan sonra sorun olcağını zannetmiyorum bende ya
annesim220508 Sevimaltnn güncelleme yapıyorum vicdanım el vermiyor gittiğim otelin havuzuna çok güveniyordum ama şuan da duymuyorum büyük ihtimalle havuzdan enfeksiyon kaptım doktora görünüceğim ben dersimi aldım 😂
couleurcerise Sevimaltnn Valla bizim Bodrum’un en temiz deniziydi bünyeyle alakalıdır belki ben ilk kez hamileyken enfeksiyon kaptım
babyiscoming_ Sevimaltnn 12 haftalıkken yaz tatilimizi yaptık ama havuza girmedim havuz çok riskli doktorum girme sakın dedi. Denize girebilirsin ama asla ıslak oturmayacaksın dedi hemen mayonu değiştireceksin dedi bu olay biraz zorladı sürekli git değiştir gel falan ama çok şükür sorunsuz geçti tatilimiz enfeksiyon falan kapmadım
Kbraa1 Sevimaltnn yanlis yonlendirmek.istemiyorum kesin sebebini bilmedigimden bir onceki gebeligimin 10. Haftasinda antalyada tatildeydim donusunde bebegin kalbinin durdugunu ogrendim. Havuza girmistim ama islak durmuyordum hemen degisiyordum cikar cikmaz. Belki ondan kaynakli hic degildir ama vicdan yapiyomusun evet yapiyosun. Havuz riski alma derim
heyben Sevimaltnn 12 haftalıkken gitmiştim doktorum denize girebilirsin havuz temizse gir dedi sabahları kimse yokken havuza girdim insanlar gelince çıktım ama bikinimi hiç ıslak bırakmadım direkt değiştirdim bir sorun yaşamadım