Sblbrt Benim kan grubum A Rh (+) eşimin kan grubu ise 0 Rh (+) bizde kan uyuşmazlığı var mı acaba bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ?
Sblbrt BaharSefvan verdik ama bir açıklama yapmadılar bize sadece raporu aldık o kadar olsaydı söylerlerdi sanırım 🤔
BaharSefvan Sblbrt tabiki söylerlerdi canım. Sizde sıkıntı yok zaten dedğim gbi biri negatif olsa uyuşmazlık oluyo🤗
Eda0509 Kızlar benim kan grubum normalde arh+ bildim bileli öyle yani. Ama bu gebelikte kan testlerinde 0rh+ çıktı. Yani anlamadm ben bunu. Doktora demeyi de unuttum.
Sblbrt Eda0509 test sonuçlarında bir yanlışlık yok mu acaba doktoruna danışsaydın ya da sen yanlış biliyorsun 🙄
Eda0509 Sblbrt yok cnm yanlış bilmiyorum. Evlenirken test yapıyorlar ya o zaman arh+ dı. Sonra ameliyat oldum mesela ondan önce kan tahlili yapmışlardı onda da arh+ yazıyor. Ama bunda 0rh+ çıktı. Randevum gelince sorucam mutlaka.
Eda0509 Sblbrt aynen cnm ihmal etmemek lazım. Test sonuçlarına bakarken tesadüfen gördüm. İyiki de gördüm ya.
Sryilknr Depresif_polyanna benimde orh(+) eşimin abrh(-) bizde de şuan kan uyuzmazliğı var diye korktum