Bahar77777 Beybyi bende ya sağa ya sola yatıyom sen gibi sırt üstüne asla gelemiyorum direk ağrı biniyor kasığıma ama sağ kalçam ve sol kalçam pertt😅😅
Enisecik Bahar77777 he aynı bide anksiyete var bende hepsi birleşince 6 kilo verdim iştah miştahta kalmadı bebek iyi çok şükür
Bahar77777 Enisecik allah ikimizede kolaylık versin evlatlarımızı sağ salim kucğaımıza alakta bitse herşey🫶🏼
Bahar77777 Deletedmom_121 cidden hayatımızda büyük yeri var bu uygulamanın ya ahhahhahaha baya alışmışız instagram gibi rüttin giriyorum buraya😅😅😅
Enisecik Bahar77777 amin canım Rabbim kolaylık versin tüm hamişlerr ve bizlere 🥰 ama papatya çayı felan kullan bence iştah durumun nasıl
Orkay Bahar77777 ben suyu kesinlikle kesemiyorum , son haftaların mı özelliği bilemedim :)))) ağzım öyle bir kuruyor ki anlatamam , sabaha kadar 5 6 yı buluyor . İzne ayrıldığım için vücut yorulmuyor artık hemen uykuya da dalamıyorum :)))
Bahar77777 Orkay olabilir kuzum ben normaldede gebe değilken 1 bardak suyla günümü atlatan biriydim şimdi gebelikten mecbur en az 10 bardak içiyorum yoksa içmem yani suyla aram yok
Bahar77777 babyiscoming_ ay bende ya inanırmısın bak bazende tam uykunun güzel yerlerindede ya telefon çalar yada biri ses yapar uyanırım bize uyku yok bacılarım bunu kabulenek bence 😅😅
babyiscoming_ Bahar77777 uykunun güzel yeri bir türlü gelmiyor valla bebik tepikliyor bide içerden sürekli, 2.çocuğu bin defa düşüncem daha doğumuma 1.5 ay var 33 haftalığım nasıl geçecek bu zaman böyle bilmiyorum beyim yanımda horluyor şuan😂😂
Bahar77777 Enisecik denicem kuşum tamam😊🙏🏻 iştahımı ne sen sor ne ben söyliyim kuzum dolapta yiyecek kalmadı artık ne yiyeceğimi şaşırmış gibiyim canım herşeyi çekiyor deli gibi bir açlık söz konusu ya sen 🤣
Bahar77777 babyiscoming_ kızzz allah seniii sana yemin ederim şuan benim eşimde horluyor adamı kaç defa sağa dön horluyon sola dön horluyon diye uyandırdım şuan hala devam ediyor napıcam ben bu kocamla ya 😅😅😅😅😅
babyiscoming_ Bahar77777 biz uyuyamıyoruz ya daha çok gözümüze batıyor telefonun ışığını kapat diyo bide bana 😂 baba olmak varmış valla😂😴
Bahar77777 Enisecik hepsi geçicek kuzum bunu biliyoruz en azındna bu yaşadıklarımız hepsi geçiçi şeyler yeterki evlatlarımız sağlıklı olsun😍🤲🏻
Bahar77777 babyiscoming_ banada kızıyor sen uyumuyonmu dio bide alay eder gibi uyusana diyo ah bi uyuyabilsemmm ahh😅😅😅
babyiscoming_ Enisecik daha çok gözümüze batıyor ama napim kıyamıyorum ona da sabah erken kalkıp işe gidiyor canım kocam uyusun boşver😂
Bahar77777 Enisecik ay erkek ismi cidden çok zor niyeyse ben cinsiyeti öğrenmeden önce ortak isim bakıyordum kıza karar vermiitim ama erkek isimleri çok karışık ya ama göktürk ismi çok güzel çok hoşuma gitmişti sende bi düşün istersen kuzum Göktürk🤩
Enisecik babyiscoming_ benimki evden çalışıyor gece gündüz uyuyor kim gebe anlamadım bende gözler açık dolanıyorum öyle haha