Bahar77777 Enisecik 22 haftalığım kuzum valla evde papatya çayım yok ya bide kızçem habire tekmeliyor uyutmuyor🤣🤣
Bahar77777 Aynure27 ay valla doğru dion kız bize batan ne ben anlamış değilim bi türlü uyuyamıom gözlerim çöktü resmen çirkinleştim😅😅😅😅
Bahar77777 Enisecik hayattan bıkmışlık var bacım bende böyle aşırııı sıkılmış durumdayım sebebide yok yaşama sevincimi kaybetmiş gibiyim delircem ya🤲🏻
Bahar77777 Bermer kıız kuşum benimde🥰 sağlıcakla gelsin miniklerimiz yia benimki içerde konser veriyor sanırım şuanda tekmeleyip duruyor😅
Enisecik Bahar77777 he aynı bide anksiyete var bende hepsi birleşince 6 kilo verdim iştah miştahta kalmadı bebek iyi çok şükür
Beybyi İyi akşamlar kızlar bende uyuyamıyorum ağrılarım var ya sağa yatıyorum sağım ağrıyor sola yatıyorum solum agriyo sırt üstü nefes çıkmıyor yüz üstü zaten olmuyor 🫠
Bahar77777 Beybyi senin durum bizimkindende vahim bacım allah kolaylık versin valla ah bu annelik daha karnında taşırken başlıyor zorluğu ama değer bence🥹🤭
Bermer Bahar77777 en güzel haftalar tadını çıkar 😂 çok güzel ismi maşallah ben farklı buldum ve kulağa hoş geliyor 😌
Beybyi Bahar77777 wallaa kalçama kadar ağrı giriyor resmen vücudum uyuşuyor sabaha kadar dönüp duruyorum daha 28+3 teyiz
Orkay Bahar77777 mide bulantısı, sıcak basma, çiş nöbeti birleşince kaldım öyle 😬 sen nasılsın durumlar nasıllll
Bahar77777 Orkay biz yatakları bence wc ye taşıyalım en iyisi bu olacak sanırım bende aynıyım su içmeyi uykumdan 3 saat önce kesiom kız gene gelio çişim bu ne iş ben anlamadım😅😅😅
babyiscoming_ Bahar77777 gece olacakta uyku saati gelecek diye ödüm kopuyor. Gece bin kere uyan wc git, sağa yat sağ tarafım tutuluyor sola yat solum tutuluyor gitti bütün uyku düzenlerim he bide popo ağrısı vajina ağrısı dönemiyorum bile doğru düzgün kesintisiz uyumayı çok özledimm😴😴😴
Bermer babyiscoming_ valla beni anlatmışsın hemde çok güzel anlatmışsın aynısı valla ne bir eksik ne bir fazla 😂
Bahar77777 babyiscoming_ ay bende ya inanırmısın bak bazende tam uykunun güzel yerlerindede ya telefon çalar yada biri ses yapar uyanırım bize uyku yok bacılarım bunu kabulenek bence 😅😅
Bahar77777 Beybyi bende ya sağa ya sola yatıyom sen gibi sırt üstüne asla gelemiyorum direk ağrı biniyor kasığıma ama sağ kalçam ve sol kalçam pertt😅😅
Orkay Bahar77777 ben suyu kesinlikle kesemiyorum , son haftaların mı özelliği bilemedim :)))) ağzım öyle bir kuruyor ki anlatamam , sabaha kadar 5 6 yı buluyor . İzne ayrıldığım için vücut yorulmuyor artık hemen uykuya da dalamıyorum :)))
Bahar77777 Deletedmom_121 cidden hayatımızda büyük yeri var bu uygulamanın ya ahhahhahaha baya alışmışız instagram gibi rüttin giriyorum buraya😅😅😅